Antena Căutare

Povestea hilară a milionarului care se pregătește să dea examenul de bacalaureat pentru a 27-a oară. Ce l-a ambiționat atât

Liang Shi, căci despre el este vorba, are 56 de ani și a reușit să strângă o avere impresionantă, deși nu a promovat nici până în ziua de azi examenul de maturitate. Află din rândurile de mai jos povestea bărbatului care a încercat să dea bacalaureatul de 27 de ori!

Povestea milionarului care se pregătește să dea examenul de bacalaureat pentru a 27-a oară. Ce l-a ambiționat atât Galerie
Povestea milionarului care se pregătește să dea examenul de bacalaureat pentru a 27-a oară. Ce l-a ambiționat atât | Shutterstock

Liang Shi a avut mare noroc în afaceri, deși nu are studii superioare. Bărbatul din China a reușit să ajungă în topul milionarilor, după ce a pus bazele unei companii de materiale de construcții, care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă, potrivit Fanatik.

În ciuda faptului că are tot ce și-ar putea dori cineva, el se simte extrem de neîmplinit din cauza faptului că nu a reușit până în prezent să obțină o diplomă de studii. Iată ce îl ambiționează atât să mai încerce încă o dată!

Citește și: Cum arată femeia cu cel mai mare cap din lume. Aceasta nici nu se poate mișca. De ce boală rară suferă

Ce l-a determinat pe bărbatul milionar să dea examenul de bacalaureat de 27 de ori

Deși nu a reușit niciodată să ia o notă de trecere la „Gaokao”, care reprezintă echivalentul examenului de bacalaureat în România, Liang Shi nu are de gând să renunțe, pregătindu-se intens zilnic.

Milionarul susține că se simte extrem de neplăcut faptul că nu poate merge la o facultate și speră ca acest lucru să se schimbe cu ultima încercare, potrivit AFP, citat de sursa menționată mai sus.

„Am dus o viaţă de călugăr timp de câteva luni, trezindu-mă în zori zi şi studiind manualele câte 12 ore. Este neplăcut gândul că nu am reuşit să merg la universitate, pentru că mi-am dorit foarte mult să ajung acolo şi să devin un intelectual.”, a declarat Liang Shi, potrivit surselor citate mai sus.

Ulterior, în anul 2011, fiul său a reușit să treacă cu brio examenul de bacalaureat, ceea ce l-a determinat și mai tare să vrea același lucru. Cu toate acestea, se pare că au existat unele discuții contradictorii între el și băiat legate de acest aspect:

„La început nu prea era de acord că am reluat examenul de atâtea ori, dar acum nu-i mai pasă.”, a declarat Liang Shi, citat de sursele menționate mai sus.

Citește și: Rugăciuni pentru reușita la examen. Cele mai puternice rugăciuni rostite de elevi și părinți

Ce își propune să facă milionarul dacă promovează examenul de bacalaureat de această dată

Se pare că bărbatul milionar ar fi susținut primul examen în anul 1983, pe când avea doar 16 ani. Ulterior, timp de zece ani, el a tot continuat să dea examenul de maturitate, dar fără succes.

Apoi, faptul că autoritățile au scos limita de vârstă pentru examen l-a impulsionat și mai mult pe bărbat, care a decis că asta va fi șansa lui. Astfel, el a mai dat examenul de alte 16 ori, inclusiv în perioada pandemiei de Coronavirus, potrivit surselor citate mai sus.

Deși nu se știe dacă va promova sau nu ultimul examen pe care l-a dat, milionarul își propune să se relaxeze în perioada următoare, deoarece susține că a muncit enorm.

„Am o aventură cu un robot care îndeplinește toate dorințele”. Povestea femeii care și-a înlocuit soțul cu inteligența a... Stațiunea din România considerată "Fabrică de sănătate". Turiștii vin aici pentru a se vindeca de diferite afe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x