Antena Căutare

Povestea impresionantă a femeii care nu a știut să scrie până la 39 de ani și acum e o autoare de succes. Ce i-a schimbat viața

Deși nu a știut să scrie sau să citească o bună parte din viața ei de adult, autoarea și-a îndeplinit visul și acum a ajuns încoronată drept „Regina Crimei din Manchester”. Povestea ei pare desprinsă din cărți, dar este la fel de reală precum cariera pe care și-a construit-o.

colaj foto karen woods cart Galerie
Karen Woods a învățat să scrie și să citească la 39 de ani și de atunci, a devenit una dinte cele mai bine vândute autoare din Marea Britanie. | Profimedia

Una dintre cele mai bine vândute autoare din Marea Britanie a uimit întreaga lumea cu povestea ei de viață uluitoare. Femeia care a lucra drept menajeră nu a știut să scrie sau să citească până la vârsta 39 de ani a publicat până acum nu mai puțin 27 de romane. Autoarea a vorbit, fără secrete, despre începutul ei greu în viață și acum spune că își dorește să fie un reprezentat al celor care nu au avut prea mult noroc, transmite dailymail.co.uk.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a putut să dea

Povestea impresionantă de viață a lui Karen Woods. Cum a ajuns din menajeră o autoare celebră de bestseller-uri

Karen Woods, în vârstă de 53 de ani, a scris prima ei carte la 39 de ani, după ce a învățat să scrie și să citească. Sătură de viața pe care o ducea, femeia a urmat un curs de alfabetizare pentru adulți - și în scurt timp, a devenit autorea cu cele mai multe cărți vânduti și romane puse în scenă.

Cunoscută drept „Regina Crimei din Manchester”, autoarea susține că învățatul i-a schimbat viața și acum își dorește să fie un reprezentant al oamenilor care din diferite motive au un început dificil în viață.

De atunci, aceasta a semnat un contract important cu un editor de carte cunoscut în Marea Britanie și a apărut în mai multe emisiuni TV în care și-a spus povestea.

„A fost pusă în grija statului, iar mama și tata s-au despărțit când aveam 13 ani”, a mărturisit ea, potivit susei. Toate aceste scuze, însă, nu contează. Dacă ai un pic de speranță și încredere în tine, orice este posibil. Simt că reprezint toți acei oameni care au avut începuturi grele în viață”, a adăugat aceasta.

„Vreau să fiu sursa de inspirație pentru femeile care cred că, pentru că au copii, nu pot face ce vor. Nimic nu este bătut în piatră dacă tu crezi în tine. Sunt la al 27-lea roman acum și visul meu nu se oprește aici”, a mai transmis Karen Woods.

„Scriu cărți reale, despre probleme reale și am fost numită „Regina Crimei din Manchester”. Întotdeauna mi-am dorit să port o coroană”, a glumit ea.

Karen a părăsit școala la vârsta 15 ani, după ce a rămas însărcinată și a pierdut copilul când sarcina a ajuns la 7 luni. Deși era adolescentă, până la acel moment, ea nu învățase să scrie sau să citească, deoarece avea probleme de concentrare și chiulea des alături de alți colegi, mai transmite aceeași sursă.

Citește și: Un bărbat a înapoiat o carte împrumutată de la bibliotecă după 84 de ani și a plătit penalităție. La ce sumă s-a ajuns

Până la 39 de ani, ea a lucrat ca menajeră, însă în momentul în care i s-a oferit o promovare, aceasta necesita și redactarea unor mail-uril. Acela a fost momentul în care a urmat cursul de alfabetizare și, după două încercări, a trecut testul necesar pentru a absolvi programul.

„Când lucram ca femeie de serviciu și am primit promovarea, am pierdut o grămadă de nopți crezând că vor afla că nu știu să citesc sau să scriu”, a povestit Karen. „M-am gândit că aș putea să mă retrag, dar m-au trimis la un curs de alfabetizare și, pe măsură ce timpul trecea, lecțiile au început să mă intereseze

„Odată ce am primit certificatul în mână, mi-am dat seama că orice era posibil – știam să citesc și să scriu și eram la fel ca toți ceilalți”, a mai adăugat.

Pentru că visul ei era să scrie un roman, în doar trei luni, Karen Woods a terminat prima ei carte, „Broken Youth”, scrisă de mână. În ciuda lipsei sale de încredere, manuscrisul a fost preluat de o prestigioasă editură din Manchester și acela a fost doar începutul.

O femeie a filmat ce extensii de sprâncene și-a făcut, însă mulți au întrebat dacă este o glumă. Cum arată aceasta... Ghicitorile care i-au pus pe mulți pe gânduri. Doar anumiți oameni le pot rezolva. Te numeri printre ei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x