Antena Căutare

Povestea inedită a tânărului care a devenit milionar în doar șase săptămâni. Ideea „salvatoare” de afacere a avut-o la o petrecere

Tânărul a pus bazele unei afaceri de succes după o ieșeală cu prietenii, în oraș. Când și-a lansat produsul nu se aștepta că oamenii din întreala lume să își dorească să îl aibă.

colaj foto Bailey Page
Bailey Page a pus bazele unei afaceri de succes după o ieșeală cu prietenii, în oraș | Instagram

Un australian de 22 de ani a câștigat 100.000 de dolari în doar șase săptămâni în urma unei idei simple, dar care i-a venit la o ieșeală cu prietenii. Bailey Page, un tânăr care locuiește în Queensland, în vârstă de 22 de ani, a devenit un antreprenor de succes într-un timp extrem de scurt după ce a pus bazele unei afaceri „salvatoare” pentru noi toți.

Cum a câștigat un tânăr australian sute de mii de euro în doar câteva săptămâni

Bailey Page este inventatorul, fondatorul și directorul Zip Zap Chargers - singurul încărcător portabil, fără cabl, pentru iPhone, AirPods și iPad-uri. Interesul tânărului pentru încărcătoarele fără cablu a început în 2020, după o noapte petrecută cu câțiva prieteni, în oraș, transmite DailyMail.com.

Tânărul, pe atunci în vârstă de 20 de ani, și-a folosit toate economiile, aproximativ 40.000 de dolari, și a lucrat împreună cu un un producător, timp de nouă luni, pentru a-și dezvolta produsul.

El a dezvoltat un încărcător fără cablu cu un prindere unică, realizată pentru a fixa încărcătorul pe un dispozitiv. Pentru a putea folosi dipozitivul portabill, utilizatorii trebuie să astepte aproximativ 2 ore pentru a-l reîncărca.

Citește și: Ea este micuța care câștigă sute de mii de lire, la doar 11 ani. Cum a ajuns milionară fetița care se pregătește de pensionare

Bailey Page a început cu 200 de încărcătoare, din marca proprie, care s-au vândut în doar două săptămâni de la lansarea lor, în august 2021. Cu toatea aceastea, dispozitivele au ajuns inițial mai mult la prieteni și oameni din cercul său.

La doar o lună distanță, el a fost invitat să-și promoveze produsul în cardrul unui matinal și în urma apariției sale, a vândut peste 1.500 de unități, în toată Australia. Ulterior, în șase săptămâni, tânărul antreprenor a câștigat peste 100.000 de dolari și și-a atins obiectivul de a vinde 2.000 de încărcătoare pe an.

Astfel, acesta și-a putut pune pe picioare propria afacere, în ciuda faptului că încă era student, în ultimul an la Queensland University of Technology, unde studia Economie imobiliară și Construcții pentru Dezvoltare Urbană.

„Au fost doar mulțime de nopți târzii și de muncă în weekend pentru a acoperi ceea ce nu puteam face în timpul săptămânii, când eram la facultate”, a povestit el pentru sursa menționată anterior.

Tânărul afacerist a ținut să mai precizeze că există o „stigmă” în ceea ce privește începerea unui business fiind atât de tânăr, dar i-a sfătuit pe antreprenorii în devenire cel puțin „să încerce”.

„Întotdeauna îi încurajez pe tineri măcar să încerce. Trebuie să puneți un plan pe hârtie. Este întotdeauna bine să vezi situația prin ochii celorlalți și să-ți ofere feedback. Nu poți eșua niciodată cu începutul, iar cel mai mare obstacol este, de fapt, începutul”, a mai adăugat acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zip Zap Chargers a ocupat locul secund în 2022 la Generation Innovation - un program care provoacă tinerii antreprenori cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani să-și înceapă propriile afaceri. Până în prezent, tânărul a vândut aproximativ 6.500 de încărcătoare și speră să se extindă pe piața internațională.

Citește și: O româncă și-a deschis o afacere cu prăjituri și cozonaci în Zanzibar. De unde a pornit ideea cu care Corina a dat lovitura

Un copil se confrunta cu o tuse severă și a fost dus la medic de către mama sa. Doctorii au descoperit un detaliu tulbur... Tânăra care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după doar 24 de ore. Ce a dus la „neînțelegeri”: „Nu mai suport”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x