Antena Căutare

Povestea lui Harnaam Kaur, femeia cu barbă. De ce boală suferă

Harnaam Kaur din Slough, Marea Britanie, este una dintre femeile care reușește să întoarcă toate privirile. Tânăra este deținătoarea unui record inedit, fiind cea mai tânără femeie cu o barbă deasă.

colaj de imagini cu harnaam kaur, femeia cu barba deasa Galerie
Harnaam Kaur este deținătoarea unui record inedit, fiind cea mai tânără femeie cu o barbă deasă | Profimediaimages.ro

Harnaam s-a născut pe data de 29 noiembrie 1990 și a avut o copilărie liniștită până când, la vârsta de 11 ani, a început să-i crească mult păr pe ten.

Pilozitatea excesivă era cauzată de sindromul ovarului polichistic, o afecțiune care duce la producerea unei cantități mai mari de testosteron decât la majoritatea femeilor.

În timp ce recunoaște că a avut necoie de ani de zile pentru a depăși bullying-ul și a se accepta, tânăra de 24 de ani i-a uimit pe mulți cu perseverența, dragostea de sine și lupta pe care o duce pentru a-i ajuta pe ceilalți să se iubească.

Citește și: A ieșit la întâlnire, dar a vrut să cheme poliția când a văzut reflexia din ochelarii partenerului. La ce se uita bărbatul

”Am fost absolut încântată că acum sunt renumit în toată lumea pentru ceva pentru care anterior am fost agresată și rușinată. Recordul meu arată clar că poți să obții orice, odată ce ești autentic și trăiești pentru tine.

Este uimitor să îi ajuți pe oameni să-și reorganizeze viața. A trebuit să-mi pun viața personală în așteptare pentru a-mi atinge obiectivele și încă sunt discriminată în societate.

Sunt încă hărțuită pe internet și trebuie să fac față amenințărilor cu moartea, dar cred că scopul și viața mea sunt mult mai importante decât ce spun alții. Aceste comentarii nu m-au descurajat, voi continua să schimb viața oamenilor și voi deveni un speaker motivațional de renume”, a spus ea pentru India Today.

Citește și: Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut

Harnaam Kaur este faimoasă pe internet

Kaur a încercat inițial să-și îndepărteze părul facial din cauza hărțuirilor constante de care avea parte. Cu timpul, a început să se iubească și a devenit un purtător de cuvânt pentru cei aflați în aceeași situație.

Citește și: Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”

Înainte de a veni în lumina reflectoarelor, tânăra lucra ca asistent de catedră. În 2014, a devenit și prima femei cu barbă care a defilat la London Fashion Week. Acum, ea colaborează cu mai multe branduri. De asemenea, Harnaam este foarte vocală pe rețelele sociale, unde este urmărită de foarte mulți oameni.

A ieșit la întâlnire, dar a vrut să cheme poliția când a văzut reflexia din ochelarii partenerului. La ce se uita bărbat... Femeia cu un mariaj fericit care plătește bărbații să o îmbrățișeze. De ce procedează în acest fel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x