Antena Căutare

Femeia cu un mariaj fericit care plătește bărbații să o îmbrățișeze. De ce procedează în acest fel

Saskia, o femeie cu un mariaj fericite, a dezvăluit faptul că obișnuiește să plătească unui străin 80 de dolari pe oră pentru a o îmbrățișa.

barbat si femeie care se imbratiseaza in pat Galerie
Saskia, o femeie cu un mariaj fericite, a dezvăluit faptul că obișnuiește să plătească unui străin 80 de dolari pe oră pentru a o îmbrățișa | Shutterstock.com

Tânăra a început să folosească Cuddlist, un serviciu în care poți angaja un ”cuddler” profesionist, după ce s-a mutat la New York pentru a urma o carieră în actorie.

Fiind departe de soțul ei Arthur pentru perioade lungi de timp, ei i-a fost permis să aibă parte de atingere umană, dacă nu există alte implicații. Astfel, Saskia beneficiază în mod regulat de sesiuni de alint cu un profesionist în îmbrățișări.

Citește și: Povestea lui Harnaam Kaur, femeia cu barbă. De ce boală suferă

”Mulți oameni ar crede că este ciudat să apelez la servicii de cuddline pentru că sunt căsătorită. Dar nu-mi pasă ce crede altcineva. Iubesc să am parte de afecțiune și îmi place felul în care mă face să mă simt.”, a explicat ea, conform The Sun.

Saskia mai spune că Arthur nu are nicio problemă să meargă la altcineva pentru a obține atingeri umane, manifestate prin îmbrățișări, după care tânjește.

”Sunt 99% sigură că nu devine gelos pe sesiunile de îmbrățișare pentru că îl anunț și vorbesc cu el despre asta. El este mai mult protector decât gelos, atât timp cât sunt în siguranță, este ok cu asta.”, a afirmat femeia.

Citește și: A ieșit la întâlnire, dar a vrut să cheme poliția când a văzut reflexia din ochelarii partenerului. La ce se uita bărbatul

Arthur pare să fie de acord cu spusele partenerei sale: ”Saskia și cu mine avem o relație monogamă, dar nu simt că îmbrățișările încalcă integritatea acesteia.

Ea adora contactul fizic, se simte foarte confortabil și este foarte afectuoasă. Când suntem împreună ne îmbrățișăm tot timpul, de aceea înțeleg de ce ar avea nevoie de acel contact uman”.

Povestea lui Harnaam Kaur, femeia cu barbă. De ce boală suferă... Carla Belluci este însărcinată și câștigă 45.000 de euro lunar pe internet. Cum reușește să obțină o mică avere fără să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x