Antena Căutare

A ieșit la întâlnire, dar a vrut să cheme poliția când a văzut reflexia din ochelarii partenerului. La ce se uita bărbatul

O femeie a povestit pe TikTok parcursul întâlnirii sale eșuate, iar clipul ei a devenit viral și o lecție pentru multe tinere.

colaj de imagini cu un barbat si o femeie la intalnire Galerie
O femeie a povestit pe TikTok parcursul întâlnirii sale eșuate, iar clipul ei a devenit viral și o lecție pentru multe tinere

Cei doi socializau și la un moment dat, au început să-și folosească telefoanele. Lumina locației i-a permis acesteia să zărească reflexia din ochelarii bărbatului cu care a mers la date.

Nu i-a venit să creadă când a observat că partenerul său se afla pe un site de dating și viziona imagini cu alte femei, fără pic de jenă.

”Aș vrea să glumesc”, a notat ea la descriere clipului de pe Tiktok, iar cei care au urmărit imaginile i-au oferit tot felul de sfaturi. Unii îi spuneau să plece rapid, alții să meargă la baie.

Alții au fost, pur și simplu, impresionați de abilitățile de investigator femei, sfătuind-o să urmeze niște cursuri în acest domeniu: ”Există crime care nu au fost rezolvate”.

Citește și: Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut

Clipul a acumulat peste 450.000 de vizualizări și 1.600 de comentarii. Câțiva au comentat că speră să fie o glumă, însă femeia nu a mai oferit niciun detaliu despre situația prezentată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce să nu faci la prima întâlnire

Primele întâlniri pot fi emoționante, lucru perfect normal când întâlnești un străin, mai ales unul despre care ai putea crede că sunt șanse să devină o persoană importantă în viața ta.

Citește și: Femeia care s-a înverzit după ce a folosit un produs banal: ”Arăt ca Shrek”

Din păcate, aceste emoții te pot determina să spui sau să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod obișnuit. Câteva chestiuni pe care experții în dating le recomandă pentru a evita situația de mai sus sunt:

Nu-ți uita manierele

Continuă să deschizi uși, să spui ”te rog” sau ”mulțumesc” și să mânânci într-un mod elegant. De asemenea, indicat este să fii politicos și să-l tratezi cu respect pe cel din fața ta.

Încearcă să menții vie conversația

Când vine vorba de o primă întâlnire, nu este recomandat să vorbești încontinuu despre tine. Încearcă să găsești subiecte de discuție care să vă facă plăcere amândurora. Dacă date-ul nu e cum te așteptai și te plictisești, exprimă aceste gânduri într-un mod plăcut.

Citește și: "Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt

Ce s-a ales de Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoare la Loto. Femeia e de nerecunoscut... Povestea lui Harnaam Kaur, femeia cu barbă. De ce boală suferă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x