Antena Căutare

Povestea supraviețuitoarei Alexandra. A avut curajul să se pozeze, la patru luni de la tragedia Colectiv(ă)

„Ce poţi spune despre o fată de 28 de ani care a supraviețuit morții? Că este frumoasă şi sclipitoare? Că îi iubește pe cei de la Goodbye to Gravity?”, am putea să ne întrebăm noi, parafrazând replica celebră din „Love story”.

„Ce poţi spune despre o fată de 28 de ani care a supraviețuit morții? Că este frumoasă şi sclipitoare? Că îi iubește pe cei de la Goodbye to Gravity?”, am putea să ne întrebăm noi, parafrazând replica celebră din „Love story”.

O cheamă Alexandra Furnea și este una dintre victimele tragediei de la Colectiv. O supraviețuitoare, una care privește cu încredere spre viitor. Nu îi este frică că frumusețea ei e știrbită de cicatricile pe care arsurile i le-au lăsat pe corp. Recent, frumoasa jurnalistă, redactor al unei reviste specializate pe muzică rock, a avut curaj să publice o fotografie în care toate semnele îi sunt la vedere.

Alexandra, zâmbitoare și încrezătoare

Alexandra, care a fost prezentă în Club Colectiv, în noaptea tragicului eveniment din 30 octombrie, a suferit arsuri destul de grave și a trecut printr-o perioadă foarte grea de recuperări. Focul i-a ars pielea pe spate, pe cap și pe brațe, a pierdut oameni pe care i-a iubit, dar în ciuda traumei suferite, are puterea să o ia de la capăt.

CITEȘTE ȘI: 1, 2, 3, ... ,64! Stop joc în spitalele din România. Ultima victimă a incendiului din Colectiv a murit! Filmul evenimentelor

Gestul curajos a fost apreciat de sute de oameni pe rețeaua de socializare.

“Cicatricea aia arată că ești o femeie puternică, ai trecut prin iad și ai trăit să spui povestea mai departe. Te îmbrățișez cu drag și îți spun la mulți ani, you rock girl, you always will!”, a încurajat-o o prietenă

Mărturii cutremurătoare pe Facebook

Alexandra a avut puterea să povestească ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea tragicului eveniment.

„Din spate, s-a năpustit ceva pustiitor, o flacără enormă, monstruoasă, care ne-a ars din creștet până în tălpi. Durerea aceea nu are nume, și nici termen de comparație. Nu i-a scăpat nimic și nu a dispărut până când nu a mutilat tot ce a găsit în cale. (...) Îmi simțeam mâinile încovoindu-se sub asprimea focului, spatele îmi devenise o unealtă de tortură iar ochelarii, din plastic gros, mi s-au topit în palme, stropindu-mi gâtul și pieptul cu un lichid vâscos, usturător. De durere, ne lasam cu totii jos ca niste marionete stricate, prabusindu-ne cu rani proaspete, deschise, in praf si funingine” a povestit tânăra pe rețeaua de socializare despre drama din Club Colectiv.

.

S-a ales praful și pulberea de tot! Câți bani a făcut Zăvoranca după ce a vândut toată averea Mărioarei... Octavian Bellu, l-ai văzut? „Băiatul-elastic” sfidează orice lege a gravitației. Face acrobații nemaiîntâlnite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x