Antena Căutare

Poze Fotografii 2018. Top 7 poze cu pisici Ziua Mondială a Fotografiei

Poze Fotografii 2018. Top 7 poze cu pisici Ziua Mondială a Fotografiei. Pisicile ne înseninează zilele și ne aduc bucurie. Fotografiile pozele cu pisici surprind frumusețea momentelor de zi cu zi petrecute cu acest companion jovial al omului

Poze Fotografii 2018. Top 7 poze cu pisici Ziua Mondială a Fotografiei Galerie
Poze pisici | pexels.com

Pe 8 august 2018 am sărbătorit Ziua Internațională a Pisicii, iar pe 19 august 2018 se celebrează Ziua Mondială a Fotografiei. Astfel, iubitorii de pisici care sunt pasionați de fotografie pot îmbina cele două mari iubiri: fotografii cu pisici. Mari fotografi care au surprins feline jucăușe spun că nu e ușor deloc să ai un asemenea model.

Printre cele mai indrăgite rase de pisici se numără pisica British Shorthair, cea persană, pisica Ragdoll, pisica birmaneză, pisica Maine Coon, pisica Chartreux și pisica Angora Turcească. Ele sunt foarte prietenoase, devenind atașate de stăpân. Pisicile din aceste rase sunt energice, dar nu în sensul distructiv, ci în cel nostim. Dacă ele cresc într-un cămin unde există copii atunci vor fi și mai jucăușe.

Cum să fotografiezi pisici

Ca să obții niște rezultate excepționale trebuie să fi creativ și extrem de răbdător. În primul rând, cel mai important este să cunoști pisica pe care o fotografiezi, să îi știi tabieturile. Chiar dacă tu îți pregătești cadrul, cu un blitz și un aparat pe un trepied, trebuie să știi că dacă nu faci pisica să se simtă în largul ei e posibil să nu obții pozele dorite.

Nu uita faptul că pisicile sunt niște animale delicate, sensibile și sofisticate. De aceea, e important să alegi momentul potrivit, când animalul de companie e calm și receptiv. Trebuie să planifici îndeaproape ședința foto cu ea. Alege locul și gândește-te la tot echipamentul necesar.

De asemenea poți lua în considerare folosirea unor accesorii, cum ar fi un covor colorat, niște perne sau un coș vintage. Chiar dacă majoritatea pozelor vor fi instantanee pentru că o pisică e puțin probabil să îți asculte indicațiile, e bine totuși să pregătești un decor. Un alt aspect important este alegerea momentului potrivit din zi. Trebuie întotdeauna să te gândești la lumina naturala de care te poți folosi pentru a știi de ce echipament auxiliar vei avea nevoie.

Dacă ai un fundal dificil sau aglomerat, încearcă să faci fotografiile cu un obiectiv fix de portret. În felul acesta, elementele din fundal ce nu ar trebui să apară în poză vor fi blurate. Cheia unor fotografii reușite atunci când vine vorba de fotografiat animale este să faci poza de la nivelul lor. O fotografie făcută de la nivelul pisicii va face privitorul să simtă de parcă și el ar interacționa cu aceasta. Fii foarte atent la focalizare de vreme ce acest tip de fotografie se încadrează în genul fotografiilor de acțiune.

Top 7 poze cu pisici

Toate aceste fotografii redau legătura strânsă dintre om și animalul său de companie, determinând o pisică să se simtă în largul ei atunci când e fotografiată. Dacă pisica te cunoaște și îndrăgește, ai toate șansele să obții niște cadre spectaculoase cu prietenul tău necuvântător.

Sursă foto: pexels.com

Descoperire FABULOASĂ. Ani întregi a fost păstrat fără să se ştie că are o vechime de peste 2300 de ani! Ce era, de fapt... Șocant! Ce s-a întâmplat cu un pastor care a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe e cumplit! Imaginile teribil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x