Antena Căutare

Poziția în somn ne dezvăluie personalitatea. Ce secrete ascund persoanele care dorm pe burtă!

Daca noaptea partea noastra constienta ia o pauza, zona inconstienta nu doarme niciodata, ea actioneaza permanent si atunci suntem influentati mai mult de aceasta zona care nu mai este cenzurata.

Dacă noaptea partea noastră conștientă ia o pauză, zona inconștientă nu doarme niciodată, ea acționeaza permanent și atunci suntem influențatț mai mult de această zonă care nu mai este cenzurată.

În momentul in care dormim avem pozitia in fuctie de experienta pe care am avut-o in ziua respectiva.

O persoana tematoare, o persoana discreta, o persoana timida va avea si o pozitie conform cu ceea ce simte, adica o pozitie mnai stransa, ca si cum patul este prea mare pentru ea. La polul opus sunt persoanele foarte sigure pe sine, foarte increzatoare, optimistii, care au o pozitie foarte relaxata, o pozitie care exact asta ne transmite.

Specialiştii recomandă să dormim 7-8 ore pe noapte. Dar durata somnului depinde şi de vârsta noastră biologică. Copiii dorm mult, iar adulţii în vârstă pot să ajungă să doarmă şi 6 ore pe noapte.

Un ceas de buzunar inspirat de aselenizare, vândut la Londra pentru suma record de 3,6 milioane de lire sterline... Doi bărbaţi şi o femeie complet dezbrăcați au fost surprinși în timp ce făceau de cap pe holurile unui hotel respectabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x