Antena Căutare

PREVIZIUNILE despre anul 2015 sunt CUMPLITE! „Ne așteaptă vremuri GRELE”!

O serie de previziuni cutremurătoare despre anul 2015 au stârnit numeroase controverse. Se pare că noul an nu vine cu lucruri tocmai bune.

O serie de previziuni cutremurătoare despre anul 2015 au stârnit numeroase controverse. Se pare că noul an nu vine cu lucruri tocmai bune.

Astfel, una dintre țările pentru care previziunile nu sunt tocmai optimiste este Rusia, despre care se spune că va avea mari dificultăți de natură economică și financiară. Efectele se vor resimți și în Occident, iar numărul atentatelor teroriste și al accidentelor nucleare se va mări îngrijorător de mult.

Previziunile nu sunt optimiste nici pentru Statele Unite. Problemele financiare ale americanilor se vor resimți inclusiv la nivel mondial. Nu este exclusă nici posibilitatea nașterii unor revolte populare, în care să intervină armata.

Instituțiile europene se vor confrunta cu riscul unui declin simțitor, în timp ce Orientul Mijlociu va fi zguduit de numeroase conflicte armate. Petrolul va fi tot mai scump în regiune, iar sărăcia îi va determina pe mulți să adere la diferite organizații fundamentaliste.

Potrivit previziunilor, țările arabe se vor afla în conflict cu Israel. Mai mult decât atât, se pare că tot mai multe state europene vor dori să părăsească UE.

„INTERZIS la hanorace”! Uite ce riscă tinerii care ies pe stradă îmbrăcați așa!... Horoscop 2015 în plan profesional! Pentru unii nativi banii vin din toate părțile. Eşti printre norocoşi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x