Antena Căutare

Previziunile lui Nostradamus: „În 2017, țara asta va ruina România până la temelie!” Vine Apocalipsa?

Deși nu o dată, România a fost în centrul unor previziuni sumbre, de data asta, cel mai mare prezicător pe care l-a avut omenirea, a anticipat vremuri mai grele ca niciodată pentru țara noastră.

Deși nu o dată, România a fost în centrul unor previziuni sumbre, de data asta, cel mai mare prezicător pe care l-a avut omenirea, a anticipat vremuri mai grele ca niciodată pentru țara noastră.

”Rusia va cuceri România, pe care o va ruina până la temelie”, este doar una dintre prezicerile faimosului Nostradamus, care a trăit în secolul al XVI-lea. Potrivit catrenelor lăsate de acesta, cel de-al Treilea Război Mondial va izbucni din zona Siriei, iar Rusia va agita apele pentru a-l porni, invadând în cele din urmă şi teritoriul țării noastre.

Ce poate fi mai rău de atât?

De asemenea, Nostradamus a conturat și evoluția geopolitică la nivel mondial. Începând cu anul 2017, Statele Unite ale Americii vor agita apele la nivel politic, creând un haos mondial, iar dacă ţinem cont de rezultatele alegerilor din SUA, de anul acesta, nu este deloc exclus să se adeverească vorbele acestuia.

Coreea de Nord şi cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat şi va trebui să caute refugiu în Rusia.

Se anunţă o zi excelentă pentru Vărsători. În dragoste și la bani! Horoscopul de marți, 3 ianuarie!... A început să se pregătească pentru moarte prin '92. Nimic! Cel mai bătrân om din lume a sărbătorit 146 de ani: ”Reţeta e...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x