Antena Căutare

Profesoara nu a lăsat-o pe fetiță să își mănânce pachețelul de acasă! Ce explicație uimitoare a primit mama copilei

O mamă a fost mai mult decât surprinsă atunci când a aflat că profesoara nu i-a lăsat copilul să mănânce la școală!

O mamă a fost mai mult decât surprinsă atunci când a aflat că profesoara nu i-a lăsat copilul să mănânce la școală!

Leeza Pearson din Colorado (Statele Unite) a fost mai mult decât furioasă să afle că fetița ei de patru ani nu a promit permisiunea de-a mânca pachetul pus de părinți la școală.

Supărată, femeia a citit apoi biletul trimis de profesoară, în care aceasta explica unde este problema: gustarea nu era îndeajuns de sănătoasă!

„Având în vedere că fiica dumneavoastră merge la o școală de stat și aici ținem la alimentația sănătoasă a celor mici. Din aceste motive, cerem ca elevii să aibă fructe, legume și o gustare sănătoasă asupra lor, alături de un produs lactat. Alte produse nu sunt considerate a fi recomandate celor mici”

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Supărată, femeia a postat scrisoarea profesoarei pe internet, iar opinia publică a fost divizată în mai multe opinii. Unii au spus că e o metodă bună de educare, alții s-au întrebat de ce copilul a trebuit totuși să îndure foamea în ziua respectivă.

Galerie FOTO: "Simţeam cum focul îmi topeşte carnea de pe mine". Frumuseţea i-a fost răpită de o nevastă geloa... Un câine a pus oamenii din întreaga lume pe jar! Animalul e atât de ciudat, încât e singurul din rasa lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x