Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Profesoară prinsă când își face de cap cu elevul! Ce detaliu scandalos s-a găsit în telefonul ei: „Mulțumesc că o faci pe mami fericită”

O profesoară a fost prinsă chiar de propriul soț că a are o aventură cu un alt bărbat. Omul a trăit un adevărat șoc atunci când a găsit mai bine de o sută de mesaje amoroase între ea și amant, dar detaliul șocant abia apoi a ieșit la iveală.

O profesoară a fost prinsă că are o aventură la locul de muncă

Melissa Frost are grave probleme cu legea după ce s-a descoperit că are o aventură interzisă, cu unul dintre „elevii” săi. Femeia, profesoară la un penitenciar din orașul Norwich din Marea Britanie, a dezvoltat o pasiune pentru unul dintre deținuți.

Soțul Melissei, bănuind că aceasta ascunde ceva, i-a verificat telefonul și a găsit mai bine de o sută de mesaje amoroase în care cei doi își fac declarații fierbinți.

O anchetă a fost deschisă imediat și oamenii legii au pus-o pe femeie să dea detalii despre cele întâmplate.

Profesoară prinsă când își face de cap cu elevul! Ce detaliu scandalos s-a găsit în telefonul ei: „Mulțumesc că o faci pe mami fericită”

Cei doi s-au cunoscut la un penitenciar din Marea Britanie

Aceasta a declarat că relația dintre ea și deținutul care i-a fost elev s-a rezumat doar la sărutări și momente de tandrețe, dar nu s-a ajuns și la relații sexuale.

Totuși, alte mesaje au scos ulterior la iveală faptul că și acest lucru urma să se întâmple între cei doi, odată cu eliberarea deținutului acuzat de incendiere.

„Mulțumesc că o faci pe mami fericită”, a fost unul dintre sms-urile trimise de profesoară, căsătorită și mamă a doi copii, amantului din penitenciar.

În apărarea sa, femeia a declarat că problemele din căsnicie au făcut-o să fie atât de vulnerabilă în fața farmecelor deținutului.

Femeia și-a pierdut acum cariera de profesoară și a fost nevoită să își găsească un alt serviciu.

Recomandari