Antena Căutare

Profeția unuia dintre cei mai cunoscuți duhovnici: "Jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături"

Părintele Ilarion Argatu a făcut o serie de profeții sumbre despre viitorul țării noastre, totul începând din București. “Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa”, a avertizat unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici români, scrie voceatransilvaniei.ro.

Profeția unuia dintre cei mai cunoscuți duhovnici: "Jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături"
| www.parinteleilarionargatu.ro

Părintele Ilarion Argatu a făcut o serie de profeții sumbre despre viitorul țării noastre, totul începând din București.

“Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa”, susține unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici români, scrie voceatransilvaniei.ro.

“Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături. Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi, dar pustii", avertizează duhovnicul.

Citește mai departe!

Ambiție ZERO! Ele sunt zodiile care renunță cel mai ușor atunci când dau de greu... Ei sunt răutăcioșii horoscopului! Păzește-te dacă nu vrei să suferi din cauza lor, sunt un adevărat pericol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x