Antena Căutare

Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019

Profetiile anului 2019. Nostradamus a facut previziuni socante pentru anul 2019. Se anunta un an dificil si plin de conflicte intre principalele puteri ale lumii. Iata care sunt cele mai importante profetii ale lui Nostradamus pentru anul 2019.

Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019. Se anunță un an dificil și plin de conflicte între principalele puteri ale lumii. Iată care sunt cele mai importante profeții ale lui Nostradamus pentru anul 2019.

Nostradamus a trăit până în 1566, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării „Les Propheties”, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.(ro.wikipedia.org)

Nostradamus, profețiile anului 2019

1. Tariful pentru aluminiul va declanșa un război între SUA și China, iar Rusia și Coreea de Nord vor fi prinse în mijlocul conflictului.

2. Potrivit lui Nostradamus, Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor care se va răzvrăti. În acest conflic se va implica Rusia, iar imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

3. Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

4. Se anunță o criză accentuată în Italia și Germania, criză ce se va adânci pe parcursul anilor.

5. Potrivit lui Nostradaus, 2019 este anul în care Donald Trump va fi găsit nevinovat și nu va fi pedepsit pentru alegerile prezidențiale din 2016 și amestecul Rusiei în cadrul acestora.

Turiștii se plimbau printr-un abator bântuit când ceva paranormal s-a întâmplat! Ce a apărut... Imagini ȘOCANTE! Șoferul a filmat cum o fantomă îi apare noaptea pe drum (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x