Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Putin, fara inhibitii cand vine vorba de sex: “E mai bun sexul in grup decat cel cu un singur partener. Asa, mai tragi chiulul!”

Putin nu are retineri cand vine vorba despre sex. Chiar daca o face intr-un mod “obiectiv”, fara sa impartaseasca si din experientele lui, primul om din Rusia puncteaza ce e important: sexul in grup este mai bun decat cel cu un singur partener, pentru ca mai poti lua si pauze.

Vladimir Putin a facut aceasta declaratie controversata in urma unui interviu acordat postului de televiziune TV Russia Today in contextul orgiei care a avut loc in 2008, la Muzeul de Biologie din Rusia: “Unii fani ai sexului in grup spun ca este mai bun decat cel cu un singur partener. Ca in orice sport de echipa, nu trebuie sa lovesti mingea totimpul”, a spus presedintele.

Putin a adaugat ca este in regula “sa faci ce vrei in privat, dar nu e bine sa te expui asa in public. Atunci autoritatile trebuie sa ia masuri”. Una din membrele Pussy Riot au participat la orgia din 2008. Anul acesta, cele trei membre ale formatiei au fost condamnate la inchisoare dupa ce au inregistrat o melodie anti-Putin intr-un lacas religios.

sursa foto: hepta.ro

Recomandari