Antena Căutare

Ramona Gabor, pictorial incendiar! A omis ”un detaliu” și s-a văzut tot. Sora Monicăi Gabor, ”ilegal” de HOT!

E frumoasă, e tânără, celebră și are Dubaiul la picioare! Nu e vorba de vreo prințesă arabă, ci de însăși Ramona Gabor a noastră, sora Monicăi, fostă Columbeanu!

E frumoasă, e tânără, celebră și are Dubaiul la picioare! Nu e vorba de vreo prințesă arabă, ci de însăși Ramona Gabor a noastră, sora Monicăi, fostă Columbeanu!

Cum tânăra cochetează cu modellingul, nu de puține ori a postat pe Facebook fotografii ”de la locul de muncă”. Așa s-a întâmplat și marți, atunci când frumoasa șatenă și-a arătat formele într-un pictorial incendiar. Like-urile au curs cu miile, iar fanii nu au omis să o complimenteze.

Se pare că un detaliu i-a scăpat focoasei originare din Bacău. Costumul de baie a dezgolit, potrivit unora, mai mult decât era necesar. ”Ești ilegal de hot!”, i-a scris un bărbat. Altul a sesizat că poziția adoptată lasă se se vadă ”tot”, adică părți ale corpului mai puțin expuse ochilor curioși ai privitorilor.

Cert e că în orice s-ar îmbrăca, Ramona are cu ce se lăuda: un corp de zeiță și o eleganță rafinată!

Cea mai tare iluzie optică! Aproape șapte milioane de oameni au fost fascinați! Tu ți-ai dat seama cum a fost făcută?... Vine sfârșitul Lumii în 2016? Primele semne surprinse în imagini, care te vor înfricoșa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x