Antena Căutare

Ramona Gabor, pictorial incendiar! A omis ”un detaliu” și s-a văzut tot. Sora Monicăi Gabor, ”ilegal” de HOT!

E frumoasă, e tânără, celebră și are Dubaiul la picioare! Nu e vorba de vreo prințesă arabă, ci de însăși Ramona Gabor a noastră, sora Monicăi, fostă Columbeanu!

E frumoasă, e tânără, celebră și are Dubaiul la picioare! Nu e vorba de vreo prințesă arabă, ci de însăși Ramona Gabor a noastră, sora Monicăi, fostă Columbeanu!

Cum tânăra cochetează cu modellingul, nu de puține ori a postat pe Facebook fotografii ”de la locul de muncă”. Așa s-a întâmplat și marți, atunci când frumoasa șatenă și-a arătat formele într-un pictorial incendiar. Like-urile au curs cu miile, iar fanii nu au omis să o complimenteze.

Se pare că un detaliu i-a scăpat focoasei originare din Bacău. Costumul de baie a dezgolit, potrivit unora, mai mult decât era necesar. ”Ești ilegal de hot!”, i-a scris un bărbat. Altul a sesizat că poziția adoptată lasă se se vadă ”tot”, adică părți ale corpului mai puțin expuse ochilor curioși ai privitorilor.

Cert e că în orice s-ar îmbrăca, Ramona are cu ce se lăuda: un corp de zeiță și o eleganță rafinată!

Cea mai tare iluzie optică! Aproape șapte milioane de oameni au fost fascinați! Tu ți-ai dat seama cum a fost făcută?... Vine sfârșitul Lumii în 2016? Primele semne surprinse în imagini, care te vor înfricoșa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x