Antena Căutare

Rechin-mutant, cu două capete, descoperit în India. Cum arată creatura bizară

Un pescar din India a avut parte de o experință mai puțin văzută și trăită până în acest moment. Acesta a prins un rechin cu 2 capete în apele din vestul Indiei.

Rechin-mutant, cu 2 capete, descoperit în India
Rechin-mutant, cu 2 capete, descoperit în India | Profimedia Images

Nitin Patil este numele bărbatul care a reușit să intre în atenția întregii lumi după ce a fost făcut publică captura sa.

Inițial, bărbatul nu și-a dat seama că rechinul este un exemplar rar și, după ce i-a făcut câteva poze, l-a aruncat înapoi în apele din Maharashtra.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


"Nu mâncăm pești mici, mai ales dacă sunt rechini. Chiar dacă mi-a atras atenția și arăta destul de dubios, m-am hotărât să-l arunc înapoi în apă.", a spus Nitin.

Un asemenea rechin a mai fost văzut în trecut

Experții marini din regiune au spus că este o captură rară pentru India și că așa ceva a mai fost văzut în Gujarat în anul 1964 și în anul 1991 în regiunea Karnataka, dar că nu au mai existat dovezi foto până în acest moment.

Biologii marini spun că boli de natură genetică sau metabolică, virusuri, poluarea sau pescuitul excesiv se pot numără printre factorii declanșatori ai unor astfel de mutații.

Tardigradele, cele mai rezistente creaturi din lume. Ce sunt și de ce spun specialiștii că nu pot fi distruse... Ce culoare are aura ta și ce spune despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x