Antena Căutare

Reconditionarea masinilor de epoca, o afacere de succes

Royce, Bentley, Jaguar, Lamborghini - sunt masini care n-au nevoie de vreo reclama. Dar atunci cand au fost construite acum 50 sau chiar 100 de ani, aceste autoturisme chiar ca devin exceptionale. Intr-un service e langa Bucuresti, ele prind din nou viata, ca acum cateva decenii, cand ieseau pe poarta fabricii.

"In prezent avem 30 de proiecte, masini englezesti si germane. Din cele englezesti avem o serie E-type, MG-uri si un numar mare de Bentley si Rolls Royce-uri,iar germane restauram Mercedes 190 SL din anii 50, Mercedes220s cabrio zis si ponton", spune managerul service-ului, Catalin Ghigea.

Prin serviceul condus de Catalin au trecut si mașini vechi de mai bine de un secol. El insusi are, de exemplu, un Cadillac din 1903. Reconditionarea masinilor de epoca inseamna multa migala si foarte multa munca. Daca o masina veche este reconditionata ca la carte, ea se poate vinde pe bani frumosi. Si merge ca-n prima zi.

Vamesii din China urmeaza cursuri pentru a invata sa zambeasca perfect... Atelierele de sculptat si decorat dovleci, o noua metoda de relationare intre copii si parinti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x