Antena Căutare

Record uluitor! Este bunică, dar a născut din nou, nu un copil, ci patru! Și-a cheltuit toată averea moștenită de la mama ei pentru a mai da viață - FOTO

O bunică în vârstă de 50 de ani a „făcut istorie” în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce a devenit cea mai bătrână femeie care a născut cvadrupleți. Femeia a cheltuit toată averea moștenită de la mama ei pentru a fi din nou mamă.

O bunică în vârstă de 50 de ani a „făcut istorie” în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce a devenit cea mai bătrână femeie care a născut cvadrupleți. Femeia a cheltuit toată averea moștenită de la mama ei pentru a fi din nou mamă.

Femeia, Tracey Britten, a născut prin cezariană trei fete și un băiat, prin cezariană, la 31 de săptămâni de sarcină. Bebelușii au fost duși la terapie intensivă și se pare că starea lor evoluează bine, așa încât Tracey Britten speră ca noii membri ai familiei ei să fie acasă de Crăciun.

Tracey Britten, bunică a opt copii, a declarat pentru The Sun: „Sunt recunoscătoare. Abia aștept să ajung cu ei acasă”.

„A fost un drum lung și complicat și sunt extreme de recunoscătoare. Una dintre fete avea atât de multe tuburi în jurul ei, că nu am reușit să-I văd bine fața. Bebelușii încă nu au fost așezați împreună, deoarece fiecare este cuplat la câte un aparat”, a spus ea.

Record uluitor! Este bunică, dar a născut din nou, nu un copil, ci patru! Și-a cheltuit toată averea moștenită de la mama ei pentru a mai da viață - FOTO

Britten a spus despre nașterea ei că este un „miracol” și că încă se gândește, alături de tatăl copiilor, Stephen, ce nume să le dea micuților.

„Am vrut un singur copil, dar am fost binecuvântată cu patru. Nu am realizat că am făcut istorie”, a mai spus Tracey Britten.

Britten era deja mamă a trei copii adulți – o fiică și doi fii - și bunică a opt copii, cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani.

Tracey Britten își dorea mult să aibă un al patrulea copil, așa că a a apelat la fertilizarea in vitro la o clinică din Cipru, unde doctoral care s-a ocupat de cazul ei i-a spus că organismul ei ar putea trece ca având vârsta de 30 de ani.

Record uluitor! Este bunică, dar a născut din nou, nu un copil, ci patru! Și-a cheltuit toată averea moștenită de la mama ei pentru a mai da viață - FOTO

„Îmi doream foarte mult un al patrulea copil și ne-am fi bucurat și să fie gemeni. Însă, când ni s-a spus, la nouă săptămâni de sarcină, că urma să am patru copii, am izbucnit în lacrimi. Deși am avut implantați patru embrioni, pentru a-mi maximize șansele de a concepe, nu mi-am închipuit niciodată că voi naște cvadrupleți”, a povestit ea anterior, pentru Daily Mail.

Tracey Britten a cheltuit întreaga moștenire pe care i-a lăsat-o mama ei pentru fertilizarea in vitro, adică 7.000 de lire sterline, echivalentul a peste 8.000 de euro. La clinica din Cipru, lui Tracey Britten i-au fost extrase ouă care apoi au fost fertilizate cu spermatozoizi ai soțului ei.

Din cele patru ouă implantate, doar trei au început să se dezvolte – unul dintre acestea divizându-se pentru a crea gemeni identici.

Pe 19 octombrie, acestei femei I s-a spus că unul dintre bebeluși suferă și că îi pune în pericol pe ceilalți trei. Prin urmare, ea a ales să facă cezariană – intervenție ce a fost realizată de o echipă de 35 de medici.

Înainte de a naște, Tracey Britten s-a confuntat cu mesaje critice la adresa ei publicate pe internet. Ea s-a apărat spunând că nu este prea bătrână pentru a avea copii și că nimeni nu comentează în cazuri similar în care protagoniști sunt staturi precum Mick Jagger, Ronnie Wood sau Elton John. În plus, femeia spune că în acest moment din viața ei simte că se poate dedica în totalitate copiilor ei, mai mult chiar decât a făcut-o în tinerețe.

Vrei să bei un păhărel cu un deget de om înăuntru? ”Unii ne-au furat degețelul, alții l-au băut, intenționat!”... Un bunic se luptă în instanță să își schimbe vârsta, ca să atragă femei pe Tinder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x