Live acumFilm: BD la munte si la mare
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Caz ULUITOR, în premieră mondială! Mama și fiul minor s-au transformat în… tatăl și fiica. „Ne-am născut în corpuri greșite” - GALERIE FOTO

O mamă din orașul Detroit, din statul american Michigan, și-a sprijinit în totalitate fiul minor să se transforme în fată, după care și-a dat seama că și ea își dorește să își schimbe sexul și să devină bărbat.

O mamă din orașul Detroit, din statul american Michigan, și-a sprijinit în totalitate fiul minor să se transforme în fată, după care și-a dat seama că și ea își dorește să își schimbe sexul și să devină bărbat.

Acesta ar fi primul caz din lume în care trec prin procesul de schimbare de sex o mamă și copilul ei.

Erica House, mamă a șase copii, și-a sprijinit unul dintre copii, Corey, după ce acesta i-a dezvăluit că simte că s-a născut într-un corp greșit – cel al unui băiat, când, de fapt, este o fată. Astfel, Erica House și-a surprins copilul cu prima doză de estrogen, când acesta a împlinit vârsta de 14 ani.

La doar un an după acest moment, Erica trăiește ca un bărbat, cu numele Eric, spunând că soțul ei (acum soțul lui), Les, i-a demonstrat sprijin total în procesul de tranziție.

Eric i-a spus adevărul lui Les în 2015, la scurt timp după ce fiica lor, Corey, s-a transformat din băiat în fată. Apoi, Eric le-a spus adevărul și celorlalte fiice ale lui: Chelsea (23 de ani), Kailee (15 ani), Ellen (9 ani), Willow (7 ani) și Savanna (5 ani.)

După mărturisire, Eric a început să facă tratament cu testosteron, în pregătirea unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea sânilor.

Secretul adevăratei identități, copleșitor

Eric a spus că secretul său în privința adevăratei lui identități – aceea de bărbat transsexual, a fost unul copleșitor și dificil de păstrat – la fel și pentru Corey.

„Persoanele dragi au fost minunate și au rămas aproape, ca și când nu s-ar fi schimbat nimic. Soțul meu m-a sprijinit în fiecare clipă. Relația noastră a devenit mai puternică și mai bună ca oricând, în cei aproximativ 10 ani de când suntem împreună”, a spus Eric.

Corey a spus, la rândul ei, că familia ei nu a reacționat în nici un fel când a început să se transforme, deoarece a rămas aceeași persoană, doar că îmbrăcată afară cu haine de fată.

Momentul în care Corey și Eric au realizat că s-au născut „în corpuri greșite”

Fiica lui Eric, Corey, avea vârsta de 11 ani când a găsit un videoclip de YouTube realizat de transsexualul Jazz Jennings. Acela a fost și momentul în care Corey a realizat că este transsexual.

„Mamă, eu sunt exact ca ea – sunt o fată”, i-a spus atunci Corey mamei ei, Erica. În acea clipă, Erica a decis să păstreze secret faptul că și ea își dorea să își schimbe sexul, pentru a deveni bărbat.

„În sfârșit, mă simt împlinit, pentru prima dată în viața mea”, a spus Eric despre dezvăluirea secretului copleșitor și începerea procedurii de schimbare de sex.

Când Corey a început să se îmbrace ca o fată, Eric a căutat terapeuți care lucrează cu copii transsexuali și și-a trimis copilul la o clinică specializată din Chicago.

În plus, Corey a beneficiat de un implant pentru împiedicarea pubertății, în valoare de 21.000 de dolari – acesta fiind acoperit în totalitate de asigurarea familiei. Terapeutul care a lucrat cu Corey și echipa medicală a spitalului pentru copii Luri din Chicago au fost de acord ca ea să înceapă terapia cu hormoni la împlinirea vârstei de 14 ani.

De altfel, Corey a devenit faimoasă pe internet în anul 2015, când mama ei – acum tatăl ei, Eric – i-a filmat reacția în momentul în care a primit prescripția pentru estrogen, după doi ani și jumătate de așteptare pentru a începe terapia cu hormoni.

„Niciodată nu trebuie să îți fie rușine cu cine ești și niciodată nu trebuie să permiți ca opinia negativă a altcuiva să te afecteze. Trebuie să fii întotdeauna mândru/ mândră de cine ești”, a spus Eric.

La rândul ei, Corey a spus că este fericită că în prezent povestea ei inspiră alți oameni și „salvează vieți”, insistând că este foarte important ca cei care vor să își schimbe sexul să găsească pe cineva care să îi susțină în totalitate.

La împlinirea vârstei de 18 ani, Corey va deveni femeie în toată regula, după ce va suferi intervenția chirurgicală propriu-zisă de schimbare de sex.

Corey a recunoscut că unii dintre prietenii ei s-au îndepărtat după ce ea a început să se transforme din băiat în fată. „Până la urmă, s-au răzgândit și am devenit din nou prieteni”, a mai spus adolescenta, care anterior a fost batjocorită la școală, deoarece ca băiat afișa prea multă feminitate.

Corey a mai spus că speră să înceapă să iasă la întâlniri cu băieți, deși cei mai mulți „sunt prea rușinați să recunoască” faptul că o plac.