Antena Căutare

România, sub semnul profeției Mariei Ghiorghiu! Prezicătoarea avertizează toți românii!

Maria Gheorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Club Colectiv, a dezvăluit în direct o profeție cumplită pentru România, iar anunțul este extrem de sumbru! Ce ne așteaptă, conform premonițiilor sale?

Maria Gheorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Club Colectiv, a dezvăluit în direct o profeție cumplită pentru România, iar anunțul este extrem de sumbru! Ce ne așteaptă, conform premonițiilor sale?

Recent, pe blogul celebrei prezicătoare Maria Ghiorghiu a apărut un nou mesaj de tip profeție, adresat în mod special românilor. Se pare că România stă sub semnul unei perioade dificile, plină de pericole.

„Nu pot să spun decât că nu ne așteaptă vremuri ușoare. Nu ne așteaptă lucruri bune: vin inundații grave, proteste mari, uriașe, oameni nemulțumiți, chiar și un cutremur mare ar putea să vină. Vremea nu mai e ce a fost. Am văzut că urmează proteste mari”

Tot recent, Maria Ghiorghiu a prevestit un cutremur mare ce are să intre în istoria omenirii, semn că vremurile ce vin nu sunt grele numai pentru români, ci și pentru alți oameni din întreaga lume.

Ce alte pericole pândesc România și la ce ar trebui să ne așteptăm? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Un leu de 260 de kilograme, tratat de cancer într-un spital...pentru oameni! „E ca un copil, am face orice pentru el!”... Un bărbat și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și a trăit un șoc de zile mari! Ce a observat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x