Antena Căutare

Rosul unghiilor te dă de gol! Ce înseamnă dacă ai acest obicei

CU siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să îți roz unghiile sau să cunoști pe cineva care are acest obicei bizar. Totuși se pare că rosul unghiilor poate spune multe despre personalitatea unei persoane! Ai curaj să afli ce secret se ascunde în spatele acestui obicei?

Oamenii de știință au analizat atent problema și au ajuns la concluzia că rosul unghiilor nu este doar un semn de anxietate, ci și o manifestare a persoanelor perfecționiste!

Nevoia unui om de-a se asigura că totul este perfect se poate manifesta prin acest obicei.

Rosul unghiilor te dă de gol! Ce înseamnă dacă ai acest obicei

Cel mai probabil, acesta simte un stres uriaș sau trece printr-o perioadă tensionată, motiv pentru care renunțarea la rosul unghiilor se poate face prin conștientizarea situației care produce stări nervoase și prin soluționarea acesteia.

În plus, chiar dacă rosul unghiilor pate arăta despre tine că ești o fire perfecționistă, există totuși și riscuri pentru sănătate, fiindcă poți ingera microbi și bacterii ce îți pot afecta corpul pe termen lung.

Imagini revoltătoare pe o stradă din Reșița! Un câine mort, plimbat în lesă de stăpână... Au sărbătorit 80 de ani de CĂSĂTORIE! Soția a dezvăluit SECRETUL unei relații de lungă durată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x