Antena Căutare

Rugăciunea care face minuni împotriva deochiului! Spune-o și scapi de durerile de cap!

Cu toții am avut momente în care nu ne-am simțit bine, în care capul ne exploda de durere și asta ne-a dus cu gândul la ce ne povesteau mamele și bunicile noastre în copilărie despre deochi

Cu toții am avut momente în care nu ne-am simțit bine, în care capul ne exploda de durere și asta ne-a dus cu gândul la ce ne povesteau mamele și bunicile noastre în copilărie despre deochi.

"Deochiul-zice Sfântul Vasile cel Mare-este o acțiune a diavolului săvârșită de oamenii pizmași." Într-o rugăciune a Sfântului Vasile se cere: "Risipește orice lucrare a diavolului, orice atac drăcesc."

Aceasta înseamnă că ochiul pizmaș nu este, de exemplu, o banală durere se cap, o amețeală obișnuită sau altceva. Hotărât, este ceva teribil, ceva îngrozitor, ceva de nesuferit, ceva drăcesc. Martori oculari relatează că un sătean avea un cal frumos. O persoană invidioasă, uitându-se la el, a zis: "Ce câl frumos!", iar animalul a căzut mort chiar atunci. Este cu siguranță o acțiune a diavolului.

Povestea de mai sus scoate în evidență faptul că numai cei plini se răutate au acest deochi în ei: "Risipiți orice otravă a oamenilor stricați și pizmăreți" (din Rugăciunea împotrivă pizmei).

Rugăciune pentru dureri de cap (deochi)

Domnului să ne rugăm:

Stăpâne Dumnezeul nostru, Împăratul veacurilor, Cel atotputernic şi atotţiitor, Care faci toate şi Însuţi le schimbi cu voia Ta; Cel ce cuptorul cel de şapte ori încins şi văpaia cea din Babilon ai prefăcut‑o în rouă şi pe sfinţii trei tineri neatinşi i‑ai păzit; Doctorul şi tămăduitorul sufletelor noastre, mântuirea celor ce nădăjduiesc în Tine, Ţie ne rugăm şi Ţie cu umilinţă cerem: depărtează, înlătură, izgoneşte toată lucrarea diavolească, toată calea şi toată vrăjmăşia satanei, privirea cea rea, nesăţioasă şi pizmaşă a ochilor celor făcători de rele a oamenilor pizmaşi, de la robul Tău (Numele).

Şi fie că din frumuseţe sau pentru putere, ori din întâmplare sau din pizmă şi răutate, i‑a venit lui această neputinţă, Însuţi, Iubitorule de oameni Stăpâne, tinde mâna Ta cea tare şi braţul Tău cel atotputernic şi înalt şi cercetează această zidire a Ta şi‑i trimite înger de pace, stăpânitor şi păzitor sufletului şi trupului, care să gonească şi să stârpească de la ea tot sfatul rău, toată pizma şi deochiul făcător de stricăciune al oamenilor răi, ca, izbăvită fiind cu puterea Ta, să‑Ţi cânte Ţie cu mulţumire: Domnul este ajutorul meu, şi nu mă voi teme de ce‑mi va face mie omul; şi iarăşi: nu‑mi va fi frică de rele, pentru că Tu cu mine eşti; că Tu eşti Domnul puterii mele, Cel tare şi stăpânitor, Domnul păcii, Părintele veacului ce va să fie.

Citește mai departe AICI.

Mint de îngheață apele! Cum te păcălește fiecare, în funcție de zodie! Acum poți să-i dai de gol!... Galerie FOTO! 90 de ani, o singură viață. Regina Elisabeta a II-a și patru moștenitori la tronul Marii Britanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x