Live acum
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Rugăciunea pentru locul de muncă! Apar banii la serviciu și scapi complet de probleme

Rugăciunea către Sf. Anton te ajută să scapi de toate relele din viața ta și să îți găsești din nou liniștea sufletească, găsind un loc de muncă bun. Există momente în viața fiecăruia când ai nevoie de rugăciunea pentru serviciu!

Rugăciunea pentru loc de muncă

Tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea Sf. Anton, cel despre care se crede că ar fi ocrotitorul familiei. Roagă-te pentru un loc de muncă mai liniștit sau pentru un serviciu mai bun și ai putea să ajungi să câștigi mai mulți bani sau să nu mai ai probleme.

RUGĂCIUNE PENTRU UN LOC DE MUNCĂ SAU UN SERVICIU MAI BUN

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiași și săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăți mă aflu eu (și familia mea). Nu știu ce să fac și încotro să mă îndrept.

Rugăciunea pentru locul de muncă! Apar banii la serviciu și scapi complet de probleme

Rugăciunea aceasta te ajută să scapi de probleme

Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranță și în sufletul meu și mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta. Știu că Dumnezeu, care orânduiește toate, cunoaște starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fața Lui. De aceea cer sprijinul Tău.

Vin cu toată încrederea la Tine, sfinte Antoane! Ai milă de mine (și de familia mea). Luminează mintea și mișcă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situația mea: fă-i să înțeleagă greutățile în care mă zbat eu (și familia mea). Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câștigarea celor necesare existenței mele (și a familiei).

De aceea, te rog, ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, ca să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin!”.

Recomandari