Antena Căutare

Ryan Kaji este cel mai bine plătit Youtuber și are doar 9 ani. Cum a ajuns să aibă o avere de 29.5 milioane de dolari

Ryan Kaji este tânărul de doar 9 ani care se află în topul celor mai bine plătiți Youtuberi, pentru al treilea an consecutiv.

Ryan Kaji imbracat intr-o camasa albastra si pantaloni negri Galerie
Ryan Kaji este cel mai bine plătit Youtuber și are doar 9 ani. Cum a ajuns să aibă o avere de 29.5 milioane de dolari

Ryan Kaji locuiește în Texas și este unul dintre cele mai mari staruri ale YouTube-ului. Micuțul a detronat nume celebre, precum Jimmy Donaldson (cunoscut ca Mr. Beast), David Dobrik, make-up guru Jeffree Star şi Anastasia Radzinskaya.

În doar un an, Youtuberul a câștigat suma colosală de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui fac furori în mediul online, ajungâng la 12,2 miliarde de vizualizări, relatează news.ro

În lumea YouTube-ului, Ryan Kaji este urmat de Doanldson, care a intrat recent în acest domeniu de activitate, dar care a reușit să producă 24 de milioane de dolari şi trei miliarde de vizualizări. Pe locul trei în clasament se situează o echipă din cinci frați (Coby Cotton, Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney), numită Dude Perfect. Cei cinci au câștigat inima internauților cu diferitele lor activități, care impresionează publicul încă din prima clipă. Succesul lor a fost unul vizibil și au reușit să câștige 23 de milioane de dolari și 2,77 miliarde de vizualizări.

Citește și: Câștigă mii de lire datorită modul inedit în care gătește. Cum arată femeia care se filmează în bucătărie acoperită doar de șorț​

Anastasia Radzinskaya, în vârstă de 6 ani a reușit să strângă în cont anul trecut suma imensă de 18,5 milioane de dolari anul trecut, iar Dobrik a câștigat 15,5 milioane de dolari.

Cum a ajuns Ryan Kaji să aibă o avere de 29.5 milioane de dolari

La cei 9 ani, Ryan Kaji a reușit să strângă 41,7 milioane de abonaţi și să surprindă cu videoclipurile lui în care desface cutii de jucării, testează jocuri video, face experimente de tip Do It Yourself și prezintă activități utile persoanelor care petrec foarte mult timp în fața calculatoarelor, precum spălatul pe dinți sau cântatul la chitara electrică, conform sursei citate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuțul a semnat și un acord secret pentru a avea propriul său serial televizat pe Nickelodeon. Ryan Kaji a început să facă videoclipuri din 2005 și a devenit unul dintre cei mai buni „influencer pentru copii”, relatează Libertatea.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Top 10 cei mai buni Youtuberi din 2020

Ei sunt cei mai îndrăgiți și apreciați Youtuberi de anul acesta:

1. Ryan Kaji cu 29,5 milioane de dolari

2. Jimmy Donaldson cu 24 de milioane de dolari

3. Dude Perfect cu 23 de milioane de dolari

4. Rhett și Link cu 20 de milioane de dolari

5. Markiplier cu 19,5 milioane de dolari

Citește și: Filmul românesc pe care fostul președinte Barack Obama îl recomandă. Ce pelicula e în topul lui din 2020​

6. Preston Arsement cu 19 milioane de dolari

7. Nastya cu 18,5 milioane de dolari

8. Blippi cu 17 milioane de dolari

9. David Dobrik cu 16 milioane de dolari

10. Jeffrey Lynn Steininger cu 15 milioane de dolari

Când s-ar fi născut, de fapt, Iisus Hristos. Experții nu cred că pe 25 decembrie... Transformarea prin care a trecut un om al străzii. Ce s-a întâmplat după ce a fost tuns, bărbierit și îmbrăcat în haine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x