Filmul românesc pe care fostul președinte Barack Obama îl recomandă. Ce pelicula e în topul lui din 2020

Fostul președintele Barack Obama a mărturisit pe rețelele de socializare care este filmul românesc din 2020 pe care îl recomandă tuturor.

Filmul românesc pe care fostul președinte Barack Obama îl recomandă

Fostul președinte Barack Obama a postat pe Twitter o fotografie în care le prezintă oamenilor din mediul online topul filmelor din 2020, pe care acesta le-a urmărit de-a lungul anului și le recomandă cu mult drag.

Printre filmele preferate ale fostului președinte al Statelor Unite se numără Ma Rainey's Black Bottom, Beanpole, Lovers Rock, Soul, Bacurau, Nomadland, Mank, Martin Eden, Let Him Go, Time, Boys State, Selah and the Spades, Crip Camp și producția românescă Colectiv.

Filmul Colectiv este unul dintre cele mai vizionate și se pare că a ajuns și peste hotare, iar Barack Obama este un mare fan al acestei producții.

"Ca toți ceilalți, am fost blocați anul acesta în casă foarte mult timp și am putut viziona o serie de filme și seriale. Vă prezint o listă cu toate filmele de care m-am bucurat anul acesta, indiferent de genul lor.", a mai adăugat fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Citește și: Cele mai bune filme care au apărut in 2020. Pelicule pe care trebuie să le vezi

Colectiv, filmul românesc care a impresionat peste hotare

Producția Colectiv este un film documentar din 2020, care a fost regizat de către Alexander Nanau. În centru atenției sunt niște jurnaliști, care investighează corupția din sistemul de sănătate românesc, după marea tragedie de la clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni.

Citește și: Filme de dragoste pentru Crăciun pe care să le vezi cu iubitul sau iubita

Filmul a fost lansat în România pe 28 februarie 2020, iar în alte tări, precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, pe 20 noiembrie 2020.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri