Antena Căutare

S-a intamplat intr-un spital de pediatrie din Londra: au fost furate cadourile de Craciun

Cadourile de Craciun pregatite pentru copiii bolnavi din spitalul londonez Great Ormond Street au fost furate, iar politia a solicitat ajutorul populatiei pentru a le recupera

Pachetele cu DVD playere, DVD-uri, jocuri Nintendo si video, dar si cu jucarii proveneau din fondurile de caritate ale spitalului si aveau o destinatie speciala: copiii de la sectia de terapie intensiva.

La putin timp dupa ce a fost raportat furtul, cei de la spital au aflat ca unul dintre "sustinatorii sai mai vechi" a inlocuit cadourile furate. "Noi am primit multe oferte generoase din partea unor particulari si intreprinderi de a inlocui obiectele lipsa", a adaugat purtatorul de cuvant al spitalului, multumind tuturor celor care s-au implicat, pentru"bunatatea" lor.

Mai mult, oamenii legii au ajuns la concluzia ca darurile pentru cei mici au fost furate dintr-un spatiu al spitalului, care nu este accesibil publicului."Este de neconceput sa furi cadourile destinate copiilor prea bolnavi ca sa poata fi acasa de Craciun, alaturi de familie", a declarat inspectorul Neal Anderson.

In plus, inspectorul i-a indemnat pe toti cei care detin informatii despre talhari sa se adreseze politiei.

Foto: Hepta

Bradul creat de Alexandru Ciucu, cumparat de Printul Albert de Monaco... OBSERVATOR SPECIAL: Incursiune in lumea Pitipoancelor >> BONUS: Cum ar arata Guvernul Cocalarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x