Antena Căutare

S-a inventat cartea care dispare! Daca nu o citesti in doua luni, raman doar pagini albe!

Placerea unei lecturi cu cartea in fata nu poate fi inlocuita de ecranul alb al unui calculator. Si, cu toate acestea, din ce in ce mai putini oameni cumpara sau lectureaza carti. De aceea un intreprinzator din Argentina a venit cu o idee inedita pentru a ne determina pe toti sa citim carti si sa le citim repede. Si asta pentru ca el tipografiaza volume din orice domeniu a caror pagini se sterg singure in doua luni.

Pare o carte obisnuita. Dar cu un titlu care te pune pe ganduri: "Cartea care nu poate astepta!", Si e cat se poate de adevarat. Daca nu e citita in maximum doua luni, literele se estompeaza pana dispar complet. Si nu e magie. E un proiect inedit al unei edituri din Argentina, care isi doreste ca oamenii sa citeasca repede si din carti adevarate, in detrimentul lumii virtuale, care castiga din ce in ce mai mult teren.

Fireste, cerneala folosita la tipografierea cartii e una speciala. Iar mecanismul, simplu: substanta reactioneaza cu monoxidul de carbon si incepe sa dispara usor-usor. In doua luni mai raman doar foile albe.

Campania din Argentina a castigat deja trei medalii de aur si una de bronz la festivalul de publicitate de la Cannes, in acest an.

foto: springwise.com

Imagini spectaculoase! Google Oceans, noul program care iti permite sa te "plimbi" pe fundul oceanelor... Starship, catelul care mananca exact ca bebelusii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x