Antena Căutare

S-a deschis școala de agățat milionari! Anna își învață „elevele” unde îi pot întâlni pe bogații care le pot garanta o viață de lux

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Era tânără, săracă și cu aspirații mari. O variantă modernă a Cenușăresei. Pentru că știe că peste tot în lume sunt fete care îi împărtășesc începutul poveștii, Anna Bey a hotărât să-și deschidă o școală în care să își învețe „elevele” să obțină finalul mult visat.

Așadar, unde găsim și cum putem fermeca un milionar?

„Roma este, de fapt, locul în care a început călătoria mea în viața luxoasă. Când aveam 19 ani, absolvisem liceul, locuiam în Suedia - eu sunt din Suedia, pentru cei care nu știu. Imediat după ce am absolvit, am vrut să plec de acolo cât de curând posibil, pentru că știam că nu am un viitor. Am decis că vreau să merg în Italia.

Am hotărât să vin în Roma și ce am făcut a fost să...nu aveam niciun ban pentru a mă întreține, nu aveam de gând să le cer părinților bani, așa că am luat un împrumut pentru studenți și m-am dus, timp de un an, la un curs de limba italiană. Îmi amintesc foarte clar până și primele 24 de ore de acolo. Era o agitație atât de mare să fiu într-o țară străină, singură, să nu știu pe nimeni.

OK, nu știam pe nimeni. Ce am făcut când am ajuns prima oară în Roma? M-am plimbat în fiecare zi singură, doar am mers, am stat prin cafenele, am stat pe băncile din parc, lucruri prostești. Asta m-a făcut să încep să vorbesc cu oamenii.

Și așa am ajuns să îmi cunosc primul iubit din Roma. Un băiat foarte bogat care provenea dintr-o familie cu o avere foarte mare moștenită. El a fost cel care mi-a deschis ușile către viața asta luxoasă, el mi-a arătat lumea aia, pentru că eu nu știam nimic legat de lumea aia înainte. Eram uimită. Avea grijă de mine, mă răsfăța, îmi făcea cadouri...Cam ăsta a fost începutul a cum am ajuns să fiu cine sunt astăzi.

După ce am fost cu băiatul ăsta, mi-am dat seama că asta e direcția în care vreau să merg”

Sursa: Antena Stars

Nouă persoane suspectate de trafic de droguri. Gruparea acţiona în mai multe județe din țară... O fetiţă de 10 ani a murit după ce a căzut în râu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x