Antena Căutare

GALERIE FOTO! Sailor Moon: Povestea adolescentei Usagi Tsukino care lupta pentru a apara Pamantul

 Fiecare copila visa sa aiba o brosa magica, sa se transforme in Sailor Moon si sa ocrotesca Pamantul de pericole

Eroina seriei Sailor Moon, Usagi Tsukino, este o adolescenta normala, care duce o viata putin monotona si lipsita de sens pana cand este gasita de o pisica vorbitoare, numita Luna. Este momentul cand Usagi invata ca lumea este pe cale sa fie atacata de un Regat Intunecat, ce a aparut cu mult timp in urma, distrugand Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apara Pamantul de pericolul iminent, lucru ce o determina sa se imprieteneasca cu numeroase persoane care o vor ajuta in lupta.

Mai mult, adolescenta se transforma in Sailor Moon folosindu-se de o brosa, iar stiloul, bagheta lunii si cristalul sunt doar cateva dintre instrumentele folosite pentru salvarea planetei. Totodata, cele cinci Senshi, Usagi, Ami, Rei, Makoto si Minako folosesc un dispozitiv special pentru a comunica.

Usor, usor, fata cu codite pana-n pamant va descoperi adevarul despre viata ei din trecut, despre dragostea sa adevarata si posibilitatile viitorului Sistemului Solar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeile au decis: Ochelarii sunt cel mai sexy accesoriu masculin... Secretul "Liniilor Nazca" din Peru, descifrat de un cercetator britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x