Sarah Lea este o blondă superbă, dar nimeni n-o crede când dezvăluie ce meserie are! Toți se întreabă dacă e real

Sarah Lea are 27 de ani și este o blondă cu trăsături superbe și corp de invidiat. Totuși, tânăra are o meserie unică în lume și mulți se întreabă dacă e real ceea ce ea povestește.

Sarah Lea îi surprinde pe toți atunci când dezvăluie ce meserie are, de fapt

sursa foto: Profimedia

Aceasta este povestea tinerei Sarah Lea care acum locuiește în Los Angeles, California (Statele Unite ale Americii), care a realizat încâ de când era extrem de mică faptul că are o legătură specială cu animalele.

Timpul a trecut și fetița de doar câțiva ani s-a transformat într-o tânără superbă, cu păr lung și blond și corp de invidiat.

Ce meserie bizară are Sarah Lea, la 27 de ani

Aceasta s-a născut în Africa de Sud și a crescut bucurându-se des de compania animalelor. Se pare că tocmai aceste lucru au făcut-o să descopere că are un talent ascuns, nebănuit. Simțind că poate comunica bine cu animalele, Sarah Lea a exersat din plin această abilitate și astfel a ajuns să fie considerată un adevărat psiholog și comunicator pentru necuvântătoare.

Citește și: Lisa Sheppard este o blondă superbă, dar nimeni n-o crede când dezvăluie ce meserie are

„Cred că toți oamenii se nasc cu aceste abilități, dar că la un moment dat, pe parcursul vieții, aceștia încep să pună ființa lor mai presus și subestimează animalele. În plus, mai e vorba și de societate și reguli sau norme”, a explicat tânăra, potrivit celor de la storytrender.com.

Din iubire pentru animale, Sarah Lea a ales nu doar să își valorifice din plin abilitățile de psiholog și comunicator pentru animale, ci și să devină vegană și activistă.

„Îmi iubesc meseria, chiar dacă uneori este una destul de obositoare. Este nevoie de un anumit nivel de energie psihică în fiecare zi, dar rezultatul de la final este extrem de satisfăcător. În cea mai mare parte a timpului lucrez cu animale domestice, fiindcă au o psihologie diferită față de cele sălbatice și fiindcă acestea fac mai rapid legături cu oamenii în comparație cu animalele sălbatice”, a mărturisit frumoasa blondină cu meserie unică în lume.

Citește și: Ce profesie are Delia la bază, după studiile pe care le-a absolvit: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Chiar dacă mulți o apreciază și îi urmăresc activitatea pe diferite rețele de socializare, unii sunt ceva mai critici și consider că totul este o făcătură, pentru bani.

„M-am confruntat cu prejudecăți din partea prietenilor sau a familiei. Să îi anunț pe toți că pot comunica ușor cu animalele a fost un lucru foarte greu pentru mine. Dar știu că munca mea contează pentru sutele de clienți de până acum. Sunt aici doar ca să servesc și să îi ajut pe cei care au nevoie și este o onoare pentru mine să pot face asta”, a adăugat Sarah Lea, potrivit celor storytrender.com.

Una dintre experiențele care au marcat-o cu adevărat a fost atunci când a descoperit că stăpânul unui câine adoptat suferea de o formă gravă de cancer la plămâni. Tânăra a fost angajată să comunice cu patrupedul familiei și, potrivit acesteia, animalul i-ar fi dat de înțeles că bărbatul este bolnav.

Lucrurile s-au adeverit două zile mai târziu, atunci când familia a sunat înapoi să anunțe că omul avea cancer la plămâni și nu știa și că prin toată această întâmplare, bărbatul a ajuns la timp pentru a putea fi salvat.

Ultimele știri