Antena Căutare

Lisa Sheppard este o blondă superbă, dar nimeni n-o crede când dezvăluie ce meserie are

O tânără în vârstă de 29 de ani pe nume Lisa Sheppard este apreciată de mulți pentru modul în care arată, dar mai toată lumea rămâne surprinsă atunci când descoperă ce meserie complet neașteptată are.

Poză cu Lisa Sheppard Galerie
O blondă frumoasă pe nume Lisa Sheppard are o meserie complet neașteptată, pe care mulți o cred tipică bărbaților | sursa foto: Profimedia

Există o vorbă celebră ce spune că aparențele pot fi destul de înșelătoare, așa că nu e bine să judeci un om după modul în care arată. Lisa Sheppard din Țara Galilor este cel mai bun exemplu în acest sens.

Tânăra are numeroși admiratori și reușește de fiecare dată să se facă remarcată prin modul în care arată.

Ea e femeia cu meserie de bărbat și toți o admiră pentru acest lucru

Zveltă, cu păr lung și blond și cu o siluetă de invidiat, Lisa Sheppard este o adevărată frumusețe. Totuși, surpriza este mare pentru toată lumea atunci când aceasta dezvăluie ce meserie are, în prezent. Mulți ar putea să fie tentați să creadă că are un job tipic bărbaților!

Descoperă mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus

Povestea femeii din Țara Galilor începe în jurul vârstei de 20 de ani. A decis să urmeze cursurile unei școli de asistente medicale și chiar a și profesat timp de aproape șase ani. Apoi, într-o zi, a realizat că această meserie nu îi mai este pe plac și că își dorește să facă o schimbare majoră în viața sa.

Citește și: Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună

Astfel, la 25 de ani, Lisa Shepard a decis că a venit momentul să încerce ceva nou.

Lisa Sheppard, selfie pe o plajă

Lisa Sheppard i-a uimit pe mulți cu dezvăluirile sale

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toată lumea este surprinsă atunci când domnișoara instalator își face apariția la locuința celor care i-au solicitate serviciile, fiindcă nimeni nu se așteaptă să dea peste o tânără blondă și frumoasă.

Citește și: Caitlin Brennan n-a mai mâncat fructe sau legume de peste 20 de ani! Cum arată corpul tinerei

Lisa Sheppard a dezvăluit faptul că, la compania unde este angajată, ea e singura femeie. Totuși, colegii se poartă frumos cu ea și o admiră pentru faptul că ține pasul cu bărbații.

În prezent, tânăra încearcă să atragă cât mai multe femei în acest domeniu pentru a învinge stereotipurile potrivit cărora instalatorul de gaze poate să fie doar bărbat. Mai mult decât atât, multe dintre clientele acesteia, în special mamele singure sau doamne în vârstă, au declarat faptul că se simt mult mai în siguranță atunci când au în casă o femeie instalator.

În prezent, tânăra care îi impresionează pe toți cu meseria pe care o are este un model pentru mulți și un exemplu că nimic nu este imposibil.

Caitlin Brennan n-a mai mâncat fructe sau legume de peste 20 de ani! Cum arată corpul tinerei... JoLee Barnes e confundată cu fiica sa, cu 22 de ani mai mică! Cine e mama și cine e fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x