Lisa Sheppard este o blondă superbă, dar nimeni n-o crede când dezvăluie ce meserie are

O tânără în vârstă de 29 de ani pe nume Lisa Sheppard este apreciată de mulți pentru modul în care arată, dar mai toată lumea rămâne surprinsă atunci când descoperă ce meserie complet neașteptată are.

O blondă frumoasă pe nume Lisa Sheppard are o meserie complet neașteptată, pe care mulți o cred tipică bărbaților

sursa foto: Profimedia

Există o vorbă celebră ce spune că aparențele pot fi destul de înșelătoare, așa că nu e bine să judeci un om după modul în care arată. Lisa Sheppard din Țara Galilor este cel mai bun exemplu în acest sens.

Tânăra are numeroși admiratori și reușește de fiecare dată să se facă remarcată prin modul în care arată.

Ea e femeia cu meserie de bărbat și toți o admiră pentru acest lucru

Zveltă, cu păr lung și blond și cu o siluetă de invidiat, Lisa Sheppard este o adevărată frumusețe. Totuși, surpriza este mare pentru toată lumea atunci când aceasta dezvăluie ce meserie are, în prezent. Mulți ar putea să fie tentați să creadă că are un job tipic bărbaților!

Descoperă mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus

Povestea femeii din Țara Galilor începe în jurul vârstei de 20 de ani. A decis să urmeze cursurile unei școli de asistente medicale și chiar a și profesat timp de aproape șase ani. Apoi, într-o zi, a realizat că această meserie nu îi mai este pe plac și că își dorește să facă o schimbare majoră în viața sa.

Citește și: Cum arată și ce meserie are Codruța, soția lui Dan Negru. Cei doi au o familie frumoasă împreună

Astfel, la 25 de ani, Lisa Shepard a decis că a venit momentul să încerce ceva nou.

Lisa Sheppard, selfie pe o plajă

Lisa Sheppard i-a uimit pe mulți cu dezvăluirile sale

„Atunci când am terminat școala nu aveam idee ce aș vrea să fac. Știam doar că vreau să fac ceva practic, în mișcare, fiindcă nu aș putea să stau pe scaun la un birou. Am devenit asistentă medicală, dar în scurt timp am început să simt că sunt într-un punct mort. Am văzut un anunț despre niște cursuri de instalator de gaze și am decis să aplic, fiincă nu aveam absolut nimic de pierdut. În scurt timp m-am și angajat”, a dezvăluit tânăta, potrivit celor de la metro.co.uk.

Toată lumea este surprinsă atunci când domnișoara instalator își face apariția la locuința celor care i-au solicitate serviciile, fiindcă nimeni nu se așteaptă să dea peste o tânără blondă și frumoasă.

Citește și: Caitlin Brennan n-a mai mâncat fructe sau legume de peste 20 de ani! Cum arată corpul tinerei

Lisa Sheppard a dezvăluit faptul că, la compania unde este angajată, ea e singura femeie. Totuși, colegii se poartă frumos cu ea și o admiră pentru faptul că ține pasul cu bărbații.

În prezent, tânăra încearcă să atragă cât mai multe femei în acest domeniu pentru a învinge stereotipurile potrivit cărora instalatorul de gaze poate să fie doar bărbat. Mai mult decât atât, multe dintre clientele acesteia, în special mamele singure sau doamne în vârstă, au declarat faptul că se simt mult mai în siguranță atunci când au în casă o femeie instalator.

În prezent, tânăra care îi impresionează pe toți cu meseria pe care o are este un model pentru mulți și un exemplu că nimic nu este imposibil.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri