Căutare Live

Când Crăciunul se apropie, piesa asta valorează miloane de dolari! Și tu ai fredonat-o măcar o dată, nu-i așa?

Devenită deja o tradiție, melodia cântată de Mariah Carey "All I Want For Christmas is You" a fost vândută, încă de la lansarea în 1994, în peste 15 milioane de exemplare. Potrivit The Economist, piesa a avut încasări de peste 60 de milioane de dolari din redevenţe, scrie Le Figaro.

Devenită deja o tradiție, melodia cântată de Mariah Carey "All I Want For Christmas is You" a fost vândută, încă de la lansarea în 1994, în peste 15 milioane de exemplare. Potrivit The Economist, piesa a avut încasări de peste 60 de milioane de dolari din redevenţe, scrie Le Figaro.

Vândut în peste 15 milioane de exemplare de 24 de ani, titlul a generat peste 60 de milioane de dolari în redevenţe pentru Mariah Carey, scrie The Economist. Şi nu înseamnă nimic în raport cu suma încasată în fiecare an din vânzările piesei, drepturile de autor, difuzările la radio, la televiziune şi din concerte. Potrivit săptămânalului britanic, ansamblul acestora ar însuma 2,5 milioane de dolari pe an.

Melodia a fost lansată pe 1 noiembrie 1994 pe albumul "Merry Christmas". În 2003, piesa a fost folosită în comedia romantică britanică "Love Actually".

Cântecul a fost reluat de mai mulţi artişti printre care Bruce Springsteen, Justin Bieber, Michael Buble sau Aloe Blacc.

Mariah Carey organizează din 2014 un spectacol de Crăciun inspirat de acest cântec.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records.

A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy. Pe 16 noiembrie, cântăreaţa Mariah Carey anunţa lansarea celui de-al 15-lea album de studio, "Caution".

S-a decis cui îi va rămâne averea de milioane de dolari a lui Dj Avicii, artistul care a murit la doar 28 de ani, și pen... Doliu în lumea muzicii! Am pierdut o stea, chiar în prima zi de Crăciun! „Astăzi, trebuie să beţi gândindu-vă la el”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri