Antena Căutare

Scapă, în sfârșit, de kilogramele în plus! Dieta cu fructe şi legume, o adevărată minune pentru corpul tău!

E vară, e sezonul fructelor și al legumelor și trebuie să profiți din plin! Ai ocazia să scapi, în sfârșit, de grija kilogramelor în plus!

E vară, e sezonul fructelor și al legumelor și trebuie să profiți din plin! Ai ocazia să scapi, în sfârșit, de grija kilogramelor în plus! E un regim ieftin, sănătos și rapid din punct de vedere al rezultatelor!

Acest plan disciplinat din punct de vedere cronologic şi combinativ pretinde că îmbunătăţeşte digestia şi accelerează metabolismul în favoarea pierderii în greutate. Premisa centrală a dietei este aceea că nutriţia depinde mai degrabă de ceea ce mănânci şi de momentul mesei, nu de cât mănânci.

Consumarea unor alimente în anumite combinaţii în meniu cotidian se pretinde că ar mări procesul de absorbţie al nutrienţilor de către tractul gastrointestinal, având ca rezultat un ritm mai mare al metabolismului.

Planul cere ca un procent însemnat de calorii să provină din fructe şi legume, restricţionând drastic consumul de produse lactate, cereale, carne şi alimente care conţin zahăr rafinat. Deşi programul nu pune un accent deosebit pe numărul total de calorii consumate, subliniază importanţa evitării supraalimentaţiei şi afirmă că anumite alimente consumate în combinaţii necorespunzătoare pot declanşa reacţii fiziologice specific care să interfereze cu absorbţia de nutrienţi şi cu producerea de toxine.

Micul dejun constă doar în fructe sau suc de fructe. Prânzul include fructe, salate sau legume şi, uneori, cereale sub formă de “salată energizantă” sau un “sandviş din ingredient corespunzător asociate”. Cina este o combinaţie de fructe, legume şi carne slabă. Reducerea caloriilor se datorează acestor restricţii severe.

Doamnelor, de azi suntem mai fericite! A fost inventată geanta care se închide singură și care vă scapă de „boala cumpăr... Tupeu de Bucureşti. Cum a parcat un "şmecher" maşina în Timişoara. Cienții unui local au intrat în panică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x