Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Scene de amor filmate în tren. Doi tineri surprinși de controlor în timp ce își făceau de cap. A urmat dezastrul!

Amorul în public e din ce în ce mai des întâlnit, iar oamenii sunt surprinși în tot mai multe locuri lăsând inhibițiile de-o parte și oferind trecătorilor spectacole în aer liber sau în diverse locuri ușor accesibile

Amorul în public e din ce în ce mai des întâlnit, iar oamenii sunt surprinși în tot mai multe locuri lăsând inhibițiile de-o parte și oferind trecătorilor spectacole în aer liber sau în diverse locuri ușor accesibile.

Un astfel de episod a avut loc zilele trecute în Australia, iar urmările au fost destul de grave pentru unul dintre protagoniști.

Citește și:

Scene de amor filmate în tren. Doi tineri surprinși de controlor în timp ce își făceau de cap. A urmat dezastrul!

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a primit o ofertă de nerefuzat din partea unei tinere domnișoare pe care a întâlnit-o în tren. Aceasta i-a transmis în mod direct că este dispusă să-i devină parteneră de sex în mijlocul de transport în care se aflau cei doi.

Fără să negocieze prea mult, cei doi au trecut la treabă, numai că lucrurile s-au complicat definitiv după ce au fost surprinși de către controlorul trenului. Acesta a intrat în compartimentul în care se aflau cei doi tineri, însă nu i-a deranjat chiar în vâltoarea momentului. La prima stație, o echipă de poliție a urcat în tren și i-a invitat pe cei doi să coboare.

Bărbatul a crezut că se poate apăra spunând că „nașul” a avut vedenii. Din păcate pentru el, totul a fost filmat de camerele de supraveghere montate în toate vagoanele. Așa că omul a ajuns în fața judecătorilor. Mai mult, bărbatul este căsătorit și tatăl a trei copii, iar familia sa a aflat de aventură.

Judecătorul a decis să-i amendeze pe cei doi pentru expunere indecentă în public cu suma de 700 de dolari australieni, ceea ce înseamnă aproximativ 2040 de lei românești

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro