Antena Căutare

Schimbare radicala... Pe 23 august 1989 romanii mergeau la ultima defilare. Acum se pregatesc de Apocalipsa anuntata de Rasputin

De la defilarea de 23 august, in cinstea comunismului, acum ajungem sa "marsaluim" spre sfarsitul lumii. Am pierdut numarul, dupa cate Apocalipse au venit, dar le-am trecut cu bine.

Pana in 1989, data de 23 august era sarbatorita cu mare fast ca zi nationala. Romania muncitoare iesea in strada pentru a-l lauda pe fostul conducator al tarii. De data aceasta, maine vom iesi in strada ca sa intampinam prezicerea lui Rasputin. Se pare ca sfarsitul lumii da iar buzna peste noi, dupa cum circula zvonurile. Faimosul mistic rus, Grigori Rasputin, a spus, in urma cu un un secol, ca sfarsitul lumii va veni pe 23 august 2013.

Cu toate acestea, specialistii de la NASA avertizeaza ca maine Terra va fi lovita de o furtuna magnetica. Norul imens de plasma va atinge Pamantul in mai putin de 24 de ore, dupa calculele expertilor. Furtuna a produs, deja, modificari importante in atmosfera, iar indicele de tulburari geomagnetice a crescut la patru si este posibil sa ajunga la nivelul sapte.

Expertii au spus ca nu se asteapta la niciun pericol pentru populatie si ne asigura ca nu avem de ce sa ne alarmam. O furtuna asemanatoare a fost si in 1958, cand comunicarea radio din SUA a fost intrerupta. Acum, daca s-ar intampla, daunele se pot ridica la doua trilioane de dolari, estimeaza cercetatorii.

Hackerul care i-a spart parola de Faceboook lui Zuckerberg, recompensat cu 12.000 de dolari... Monstru marin pe o plaja din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x