Antena Căutare

Școala de gaming oferă cursuri românilor ce vor să lucreze în domeniu. Salariile ajung la câteva mii de euro

Dacă tot sunt aşa pasionaţi de jocurile pe calculator, cei mici pot să se antreneze pentru o viitoare carieră în domeniu! Companiile româneşti sunt în căutare de game developeri.

Dacă tot sunt aşa pasionaţi de jocurile pe calculator, cei mici pot să se antreneze pentru o viitoare carieră în domeniu! Companiile româneşti sunt în căutare de game developeri.

Într-o sală de câţiva metri păstraţi, oameni de aproape toate vârstele sunt uniţi de aceeaşi pasiune. Gamingul. Dar pasiunea poate fi şi o meserie. pe viitor şi de viitor. Creator de jocuri se numeşte.

„Avem maximum patru ore pe săptămână, împărţite în sesiuni de două ore. Pe parcursul sesiunilor, realizează că de fapt a face jocuri video este cu totul altceva şi nu este chiar pentru oricine”, a spus Andrei Istrate, manager.

CITEȘTE ȘI: Mama lui l-a retras de la școală, ca să se poată juca pe calculator. În nici trei luni, puștiul a câștigat o mică avere! „Am 15 ani, sunt gamer și o să devin milionar”

Ştefan Bică este elev în clasa a 11-a şi da, aţi ghicit: petrece multe ore la calculator. Până acum doar se juca. Mai nou, îmbină distracţia, cu pregătirea. Iar şansele să se angajeze în domeniul pe care îl iubeşte cresc odată cu acest curs.

„Următorul pas ar fi sa particip la un internship la Ubisoft și după sa merg în alta țara la o facultate în acest domeniu pentru că în România nu exista așa ceva”, a explicat el.

Cursurile se adresează pasionaţilor de gaming care au vârsta de peste zece ani.

CITEȘTE ȘI: Dependenţa de jocurile video este, oficial, o boală! Ce semne trebuie să le dea de gândit părinților

Ți se rupe sufletul! O turmă de elefanți, în procesiune funerară pentru un pui mort! Momentul sfâșietor a fost filmat – ... Ce persoane ar putea zbura gratuit cu avionul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x