Antena Căutare

Se găsește în supermarket: ÎNGHEȚATA care NU SE TOPEȘTE nici la soare

O mamă din Statele Unite a descoperit întâmplător că ÎNGHEȚATA de tip sandviș pe care o cumpărase a fpst lăsată de fiul său pe masă, la soare și NU s-a topit.

O mamă din Statele Unite a descoperit întâmplător că ÎNGHEȚATA de tip sandviș pe care o cumpărase, a fost lăsată de fiul său pe masă, la soare și NU s-a topit.


Anunțul a stârnit groază în rândul clienților, după ce s-a aflat că această înghețată poate sta mai mult de 12 ore într-o zi cu o temperatură de 26 de grade Celsius și nu se topește.

Cunoscutul lanț de magazine WalMart din Statele Unite comercializează respectiva înghețată, iar pe lista ingredientelor se află pe lângă smântână, lapte, lapte bătut, zahăr, zer, sirop de porumb și o serie de aditivi alimentari care o fac să reziste atât de mult la temperaturi ridicate. Chiar dacă avea un număr destul de mare de calorii, aducea un aport nutritiv sporit care provenea de la lapte, smântână şi ouă.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! A apărut o nouă modă! Îşi DAU FOC intenţionat şi se filmează în timp ce ard... VIDEO revoltător! Un şofer NEBUN conduce maşina de pe scaunul din dreapta...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x