Antena Căutare

Doi frați din Spania se iubesc și vor să se căsătorească. Au ȘOCAT cu declarațiile lor..

Un frate și o soră din Barcelona au șocat Spania, după ce au declarat că se iubesc la nebunie și vor să se căsătorească.

Un frate și o soră din Barcelona au șocat Spania, după ce au declarat că se iubesc la nebunie și vor să se căsătorească.

Ana și Dani s-au destăinuit în cadrul unei emisiuni din Spania. După o schimbare de look, ce a avut loc fix în platou, cei doi au făcut marele anunț, potrivit libertatea.ro

„Nu am venit aici doar pentru a ne schimba look-ul, ci ca să ne schimbăm complet viețile. Avem ceva de anunțat și acesta este un loc bun pentru a face acest lucru”, a declarat Ana.

„Surpriza cea mare e nu doar faptul că suntem frați, ci și că suntem și un cuplu. Ne iubim. Am trăit separați și după 20 de ani ne-am găsit pe rețelele de socializare și ne-a legat o puternică prietenie”, a completat Dani. Tânărul a declarat că se iubesc la nebunie și se vor căsători.

Dani și Ana au același tată, dar mame diferite. Cu toate acestea, tatăl acestora, care se afla în public, nu a părut să aibă ceva împotriva relației lor și chiar i-a felicitat. Cei doi trăiesc împreună într-un apartament din Barcelona.

Ea e zodia care NU o să spele niciodată vasele! Degeaba îi dai şorţ de bucătărie şi mănuşi!... Şi tu foloseşti acest semn de punctuaţie în SMS-uri? Este o DOVADĂ DE NEPOLITEŢE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x