Antena Căutare

Service cu pistolul pe masa: Nemultumit de reparatie, un client a impuscat mecanicul

Mecanicul unui service auto din Capitala a ajuns la spital cu rani la antebrat si la brat, dupa ce un client l-a impuscat cu un pistol cu bile, de tip airsoft, pe motiv ca este nemultumit de lucrarea pe care i-a facut-o la autoturism.

Potrivit anchetatorilor, clientul a venit la service luni, in jurul orei 10.30, si a discutat cu mecanicul in legatura cu lucrarea pe care acesta i-o efectuase la masina. Nemultumit de explicatiile mecanicului, clientul a mers la masina, a luat un pistol din plastic de tip airsoft si a tras in mecanic. Acesta a fost ranit la brat si antebrat si a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde medicii i-au acordat ingrijiri si i-au pus o atela la brat.

De la spital, mecanicul auto s-a dus la Institutul National de Medicina Legala (INML), pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal. Iar cazul a fost preluat de politistii Sectiei 7, care il audiaza pe barbatul care a tras in mecanic.

O tanara cantareata care nu a iesit de trei ani din casa a ajuns vedeta pe YouTube... Urs la "cumparaturi", in supermarket...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x