Antena Căutare

"Servicii" la care nu te duce gandul: Angajat sa dea palme la locul de munca!

Exista job-uri pe lumea asta, “servicii” in adevaratul sens al cuvantului, la care nu numai ca nu te-ai gandit, ci ti s-ar putea parea de-a dreptul bizare. Spre exemplu, exista angajati platiti sa dea palme la locul de munca. Da, este ciudat si amunzant in acelasi timp, dar pe cat se poate de real

De asta s-a mai auzit, dar merita mentionata: Imbratisatul si tinutul in brate, afectiunea pe scurt, nu mai reprezinta doar un act de tandrete, ci o afacere profitabila. Jacqueline Samuel, de 29 de ani, din Penfield a deschis "The Snuggery", unde o sesiune de imbratisat "profesionist" dureaza 90 de minute, putand avea loc chiar in casa clientului. Iar pretul este de 60 de dolari pe ora.

Cum ar fi ca atunci cand nu esti atent la serviciu sa fie cineva in spatele tau si sa-ti dea cate un ghiont? Ei bine, asta este posibil: ca multi alti oameni, Maneesh Sethi este distras de Internet la job, iar productivitatea lui are de suferit din aceasta cauza. El are, insa, o solutie unica pentru aceasta problema: a angajat pe cineva sa-i dea cate o palma de fiecare data cand se abate de la munca. Productivitatea lui a crescut de la 38% la 98% de cand plateste un profesionist in ale concentrarii.

Mai mult, japonezii asociaza curatatul urechilor cu vremurile cand erau copii, asa ca le face placere sa se relaxeze astfel pentru cateva minute si sa-si aminteasca de momentele cand stateau cu capul in poala mamei. Multi spun ca se intampla sa si adoarma in timpul acestor sesiuni, atat este de relaxant.

Asta e pentru amatorii de senzatii tari: daca ai avut vreodata fantezii cu menajere sexy, alegeTexas deoarece acolo exista un serviciu apropiat dorintelor tale. Pentru 100 de dolari pe ora, menajere dezbracate iti vor face ordine in casa. Afacerea a fost demarata de Melissa Borrett, iar pentru 50 de dolari in plus, poti sa comanzi 2 menajere topless.

Tot in Texas dar si in Virginia, poti inchiria bunicute pentru a avea grija de copii, functionand dupa zicala "Cine nu are batrani sa-si cumpere".

Iar pentru cei mai uituci din fire, s-a inventat serviciul online ce iti aminteste sa-ti tunzi parul din nas astfel incat sa fie evitate situatiile jenante.

De departe cel mai tare, dar si cel mai ingrozitor job este “statul la coada”. Oamenii din Washington DC sunt ingroziti de statul la cozi interminabile, asa ca exista alternativa de a angaja persoane care sa faca asta in locul lor.

Foto: Hepta

VIDEO! Casa care canta din Germania a devenit atractie turistica... Capela de casatorii la 12 metri sub apa! Insula Fiji va beneficia de un impresionant complex hotelier subacvatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x