Antena Căutare

Sf Valentin 2019. Ziua Îndrăgostiților interzisă în două țări

Sf Valentin 2019. Valentine's day este o sarbatoare a indragostitilor ce a devenit tot mai populara in ultimii ani si tot mai multe tari au adoptat obiceiurile acestei sarbatori. Din diverse montive, doua tari din lume au interzis chiar si prin lege Ziua Indragostitilor.

Sf Valentin 2019. Valentine's day este o sărbătoare a îndrăgostiților ce a devenit tot mai populară în ultimii ani și tot mai multe țări au adoptat obiceiurile acestei sărbători. Din diverse montive, doua țări din lume au interzis chiar și prin lege Ziua Îndrăgostiților.

Sf Valentin interzis în Pakistan

Tinerii din Pakistan, la fel ca cei din alte țări, obișnuiau să ofere cadouri partenerilor săi, pentru a celebra această zi. Cum se întâmplă și cu ocazia altor sărbători păgâne, restaurantele și magazinele de retail se așteptau să câștige sume importante de bani prin promoțiile speciale de Valentine’s Day.

Fiind o țară profund musulmană, Ziua Îndrăgostiților este considerată un import ce nu se potrivește credințelor din Pakistan.

Anual, grupuri religioase protestează împotriza zilei de 14 februarie, Sf Valentin.

Sf Valentin interzis în Turcia

Curtea Supremă din Islamabad a interzis orice festivitate de Sf. Valentin în locuri publice şi mass-media pe motiv că este contrară tradițiilor islamului şi promovează indecenţa şi nuditatea.

În ciuda interdicţiei, locuitorii din Islamabad au sărbătorit anii trecuți Ziua Îndrăgostiţilor cu trandafiri, baloane în formă de inimă şi cine romantice. În același timp, posturile de radio şi televiziune au anunţat reduceri la diferite produse pentru 14 de februarie, fără să numească direct această zi.

Măsura care a revoltat Mapamondul: Taxarea cuplurilor până când vor avea doi copii... „L-am salvat cu pupicul meu!” O boală transmisă printr-un sărut de la surioara lui i-a salvat viața acestui bebeluș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x