Antena Căutare

Un american si-a platit o amenda cu bancnode modelate in forma de porci

Un barbat din Statele Unite si-a platiti amenda primita pentru incalcarea regulilor de circulatie cu bancnote impaturite in asa fel incat sa arate ca niste porci. Americanul talentat la origami a modelat 137 bancnote de un dolar.

Americanul a pus porcusorii in doua cutii de gogosi si s-a prezentat in fata ghiseului unde trebuia sa plateasca amenda. A modelat dolarii in forma de porci pentru ca a considerat ca a fost amendat pe nedrept.

Angajatul care trebuia sa incaseze amenda a refuzat sa primeasca banii in forma pe care le-a dat-o barbatul. Acesta i-a spus ca nu are motive sa nu ii primeasca banii si ca ar fi platit cu cardul daca nu i s-ar fi perceput o taxa pentru aceasta modalitate de plata. Chiar daca a fost rugat insistent sa despatureasca bancnotele, a refuzat sa-si strice opera de arta pe care a realizat-o in patru ore si i-a sugerat angajatului sa inceapa sa numere porcii.

Pentru ca situatia incepuse sa devina tensionata, a fost chemat si un politist, care a admirat porcusorii si i-a fotografiat. In cele din urma, tot angajatul de la ghiseu a readus dolarii la forma normala si a avut nevoie de trei ore pentru a face acest lucru.

Foto: imgur/smoog

NASA: "Marte este singura planeta, dupa Terra, pe care exista zapada". Ce poate implica acest fenomen... Copilul minune: la doar 7 ani face 4.000 de flotari, fara pauza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x