Căutare Live

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine

Un studiu bazat pe tehnici ale cititului în palmă a dezvăluit ceva de-a dreptul incredibil. Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă?

Privește atent și o să rămâi uimit

Un studiu bazat pe tehnici ale cititului în palmă a dezvăluit ceva de-a dreptul incredibil. Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă?

Cititul în palmă este o tehnică ce a fost de-a lungul timpului folosită cu scopul de a prezice viitorul sau de a descoperi mai multe despre persoana respectivă.

Se pare că și Alexandru cel Mare era priceput la ghicitul în palmă. Într-o lucrare de speciliatate, o atenție deosebită este dată semnului „M” făcut de liniile din palmă.

Ai și tu litera „M” în palmă?

Se spune despre persoanele care au acest semn că sunt făcute pentru a avea succes în jurnalism, educație sau orice alt domeniu ce are legătură cu scrisul. În plus, aceste persoane se pricep la făcut bani și își aleg meserii în care ambiția este importantă.

Test de PERSPICACITATE! Folosește orice semn din aritmetică și rezolvă calculul. Te-ai prins?

Au noroc în viață și destinul le promite multe reușite. Stau extrem de bine și cu intuiția, iar asta le garantează reușitele.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri