Antena Căutare

Și-a cumpărat un bilet greșit la Loto, dar care i-a adus, de fapt, premiul cel mare. Suma uriașă pe care a încasat-o un bărbat

Un bărbat a avut norocul să câștige aproape jumătate de milion de lire sterline, după ce a primit un bilet de loterie greșit.

loto rezultate
Și-a cumpărat un bilet greșit la Loto, dar care i-a adus, de fapt, premiul cel mare. Suma uriașă pe care a încasat-o un bărbat | Shutterstock

Povestea sa este parcă desprinsă dintr-un film și a ajuns repede virală, notează Dailystar.co.uk.

Citește și: Ce numere să joci la loto 6 din 49, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Listă cu frecvența numerelor câștigătoare

Și-a cumpărat un bilet greșit la Loto, dar care i-a adus, de fapt, premiul cel mare. Suma uriașă pe care a încasat-o un bărbat

Casierul i-a dat bărbatului, care și-a dorit să rămână anonim, un bilet multi-match în loc de unul Cash4Life, așa cum ceruse inițial jucătorul.

Cu toate acestea, persoana norocoasă care a încasat suma de 580.000 de dolari (echivalentul a aproximativ 468.144 de lire sterline) nu părea deranjată de această confuzie și, mai mult, l-a lăudat pe casier pentru sinceritate.

Oficialii loteriei nu au dezvăluit încă numele câștigătorului care a cumpărat biletul în statul Maryland, Statele Unite.

Citește și: Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump pe soț

Deși au fost publicate declarații oficiale de la câștigătorul anonim și soția sa, numele norocosului nu a fost făcut public. Cu toate acestea, se spune despre el că merită câștigul obținut.

"Întorcându-mă acasă de la serviciu în acea seară, m-am oprit la magazin și am scanat biletul. Am fotografiat mesajul pentru a dovedi că era adevărat. Acesta este cel mai mare premiu din viața mea. Cu siguranță, voi avea o noapte liniștită.", se arată în comunicatul de presă emis de Loteria Maryland.

Câștigătorul a adăugat că persoana de la casierie i-a oferit un bilet greșit. Totuși, neavând dorința de a crea probleme pentru noul angajat, a acceptat biletul și a declarat: "Am zis în gândul meu, 'Oh, e un angajat nou.' El a fost atât de sincer când și-a cerut scuze"

Soția câștigătorului, care lucrează în domeniul medical, a spus că "dacă cineva merită acest câștig, acela este el. Este un bărbat muncitor, un soț iubitor și un tată devotat."

Cuplul a dezvăluit ulterior planurile lor pentru suma câștigată, care includ achitarea facturilor și opțiuni pentru un centru de îngrijire medicală. De asemenea, vor putea să achite un împrumut universitar pentru unul dintre copiii lor, precum și alte datorii.

O italiancă a absolvit liceul la 90 de ani. Cum și-a îndeplinit visul și s-a angajat... A vrut să afle ce se ascunde în kebab-ul pe care îl mănâncă și l-a dus la verificat. Un expert în criminalistică i-a atr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x