Antena Căutare

Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după. Gestul l-a costat scump pe soț

În anul 2021, bărbatul din China a câștigat la loterie 10 milioane de yuani, însă a decis să nu îi spună nimic despre asta soției. Află din rândurile de mai jos cum a reacționat femeia când a descoperit marele premiu care se afla chiar sub nasul ei.

bărbat, certat cu soția sa, stă la marginea canapelei, pe jos, în timp ce aceasta plânge în hohote pe pat Galerie
Un bărbat a câștigat marele premiu la loterie, dar a ales să nu-i spună soției. Ce a urmat după este de neimaginat | Profimedia

Un bărbat din China, pe numele său Zhou, a câștigat premiul cel mare la loterie, suma de 10 milioane de yuani, adică 1,5 milioane de dolari, dar a ținut câștigul doar pentru el, decizie care l-a costat scump, potrivit Digi24. Iată ce i-a făcut soția, furioasă foc pe el.

Citește și: Un bărbat s-a deghizat în pui pentru a-și ridica premiul de 30 de milioane $ de la loterie. De ce a vrut să se ascundă de soție

Cum s-a răzbunat soția pe bărbatul din China care a ascuns marele premiu câștigat la loterie

După ce a ascuns, timp de doi ani, suma de bani față de actuala soție, acum, este obligat să îi plătească despăgubiri, potrivit unei hotărâri judecătorești, relatează Digi24, care citează South China Morning Post.

În timp ce se comporta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, el a decis să își plătească taxele, dar și își ajute sora și fosta soție. Astfel, i-a trasnferat 2 milioane de yuani surorii sale și 700.000 fostei soții, pentru ca aceasta să își cumpere un apartament.

Când a aflat despre sumă, dar și despre felul în care a ales să îi cheltuie, soția s-a enervat la culme, ieșindu-și de-a dreptul din fire. Ea nu doar că a cerut divorțul, dar l-a dat și în judecată, pentru a-și revendica o parte din câștigul de la loterie.

Citește și: Ce numere să joci la loto 6 din 49, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Listă cu frecvența numerelor câștigătoare

Nu este primul caz de acest fel în China

Judecătorii au decis că banii câștigați reprezentau o proprietate comună, de vreme ce partenerii erau căsătoriți. Prin urmare, femeia a mai cerut și două treimi din cele 2,7 milioane de yuani care ajunseseră la sora și fosta soție a bărbatului, potrivit sursei menționate.

Ulterior, pe 1 februarie, un tribunal din Wenzhou a admis cererea femeii și i-a acordat 60% din câștigurile ascunse, potrivit sursei citate.

Pățania a devenit rapid virală în mediul online, iar oamenii i-au dat dreptate femeii, considerând că bărbatul merită să rămână fără niciun ban. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva în China.

Anul trecut, un bărbat a câștigat la loterie 30 de milioane de dolari și a decis să nu le spună soției și copilului despre marele eveniment din viața sa, de teama că cele două vor deveni prea leneșe și nu vor mai munci. Astfel, el s-a dus să își ridice marele premiu costumat în pui.

Ea e modelul OnlyFans care a ajuns primar în Ecuador. Cum au ajutat-o pozele de pe platforma pentru adulți în campania e... O femeie acuza un nas înfundat și credea că este vorba despre o răceală sezonieră. Când a descoperit ce avea, a fost pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x