Antena Căutare

Și-a îngropat patru copii, așa că a devenit, până la 80 de ani, mamă pentru alți 1.347! „Nu există copii răi, ci…”

O femeie în vârstă de 80 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost mamă pentru 1.347 de copii pe care i-a luat în grijă, după ce și-a îngropat patru prunci. Și-a spus povestea, la o reîntâlnire cu o prezentatoare TV pe care a ajutat-o pe vremea când era doar o copilă. 

Femeia, Betty McGlinchey, a avut inima frântă de patru ori, înainte de a deveni o salvatoare pentru 1.347 de suflete.

„Primul meu fiu a murit la doar câteva ore după ce l-am născut. Am pierdut alți trei copii, inclusiv două fetițe gemene. Nu am reușit să duc acele sarcini până la capăt. Apoi m-am îmbolnăvit de cancer și a trebuit să suport o histerectomie. Am aflat că am fost născută cu o genă ce nu mi-a permis să fac copii

Acum, când mă gândesc, viața pare puțin ciudată. Nu-i așa? Am pierdut patru copii. Și apoi, toată viața mea am îngrijit câte patru copii simultan. De fapt, menirea mea a fost să fiu mamă pentru peste 1.000 de copii”, a povestit Betty McGlinchey.

Și-a îngropat patru copii, așa că a devenit, până la 80 de ani, mamă pentru alți 1.347! „Nu există copii răi, ci…”

Povestea lui Betty McGlinchey a început în urmă cu 44 de ani, când ea și soțul ei, Seamus, s-au mutat din Scoția în orașul englez Coventry. Acolo, s-a împrietenit cu o persoană care a murit de meningită, lăsând fouă fetițe orfane, cu vârste de nouă, respectiv 11 ani.

Betty McGlinchey avea 36 de ani la acea vreme. Neputând avea copii ai ei, femeia nu a ezitat să adopte fetele și să le crească de parcă ar fi fost fiicele ei biologice.

La scurt timp, Betty McGlinchey, care a lucrat la Primpria din Coventry, a fost întrebată de asistenți sociali dacă ea și soțul ei ar lua în considerare să crească copii orfani.

„Este vorba despre a face ceea ce este drept și despre a lua fiecare situație așa cum vine. Fiecare om știe în sinea lui ce este corect să facă. Așa că atât timp cât fac ce le spune inima, problemele sunt ușor de rezolvat”, a spus ea.

De când soțul ei a murit, în urmă cu 20 de ani, Betty McGlinchey a început să ajute singură copii vulnerabili.

„Am primit în casa mea copii abuzați, în timpul nopții, am primit apeluri de la poliție pentru a fi alături de un copil care a făcut sau a fost martor la ceva neplăcut și am petrecut petrecut săptămâni întregi luptându-mă să determin câte un copil să mănânce, să vorbească sau să nu se mai ascundă în pat”, a mai povestit femeia.

Betty McGlinchey, care a fost premiată la gala Pride of Britain, în 2014, a precizat că nu a întâlnit niciodată copii răi, ci dar unii foarte afectați de anumite situații.

De ce nu trebuie să omori niciodată un păianjen din casă! Ce se întâmplă... I-a păcălit fenomenal pe naziști și a fost dependent de femei fatale, alcool și jocuri de noroc! Cine a fost și cum arăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x