Antena Căutare

Și-a lăsat iubita splendidă, ca să se însoare cu tata socru! A primit cea mai romantică cerere în căsătorie! Foto

Un tânăr a acceptat cererea în căsătorie pe care a primit-o de la tatăl fostei lui iubite, un milionar originar din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Și-a lăsat iubita splendidă, ca să se însoare cu tata socru! A primit cea mai romantică cerere în căsătorie! Foto
Și-a lăsat iubita splendă, ca să se însoare cu tata socru! A primit cea mai romantică cerere în căsătorie! Foto

Barrie Drewitt-Barlow, în vârstă de 50 de ani, originar din Manchester, dar stabilit în Florida, a povestit cum l-a cerut în căsătorie pe Scott Hutchinson, în vârstă de 25 de ani, fostul iubit al fiicei lui.

Cererea în căsătorie a avut loc într-o vacanță pe insula Hvar, Croația, în care a mers și fiica lui, adică fosta iubită a logodnicului său, Saffron, în vârstă de 20 de ani.

Milionarul, care deține o companie de mame surogat, a avut grijă ca cererea în căsătorie să fie cât s-ar fi putut de romantică. A decorat un iaht cu petale de trandafiri și lumânări. N-a uitat nici șampanie! În plus, i-a ales partenerului său un inel cu diamant și argint.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat s-au căsătorit și au devenit părinți – FOTO

Barrie și Scott vor deveni curând și părinți, prin intermediul unei mame surogat.

Totuși, situația este și mai complicată decât pare, pentru că Berrie este deja căsătorit cu un bărbat, Tony, în vârstă de 55 de ani. Cei doi au fost împreună timp de 32 de ani, iar Tony nu plănuiește să divorțeze și locuiește într-o aripă separată a locuinței lor în valoare de 6 milioane de lire sterline.

La naiba, cu coronavirusul! Imagini dramatice! Au format un lanț uman, ca să salveze o viață! Video... Este sănătoasă și are o familie, dar vrea să fie ucisă legal! O bunică de 76 de ani a explicat de ce vrea să moară: „Am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x